Motorola Moto 360: Το smartwatche που κέρδισε τις εντυπώσεις!

Άρχισαν οι πωλήσεις του στρογγυλού της "έξυπνου" ρολογιού χειρός της Motorola. Το  Motorola Moto 360 είναι αναμφίβολα ένα smartwatche, που είχε κερδίσει τις εντυπώσεις με το στρογγυλό design που θυμίζει περισσότερο συμβατικό ρολόι παρά τεχνολογικό gadget.

Την Παρασκευή ανακοινώθηκε επίσημα μαζί με τα νέα Motorola Moto G και Motorola Moto X και ήταν διαθέσιμο στα 250 δολάρια από το website της Motorola.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Motorola, το νέο μοντέλο αποτελεί «μια προσέγγιση με ιδιαίτερο στυλ στο θέμα των έξυπνων ρολογιών, που έως τώρα κυριαρχούσαν όχι και τόσο κομψά ρολόγια».

Tο Motorola Moto 360 έχει 1.56 ιντσών οθόνη ανάλυσης 320×290 (205PPI) και Corning Gorilla Glass 3, πιστοποίηση IP67 που σημαίνει ότι μπορεί να βυθιστεί σε βάθος ενός μέτρου για μισή ώρα, το βάρος του είναι στα 49g, έχει ενσωματωμένο βηματόμετρο και αισθητήρα καρδιακών παλμών, TI OMAP 3 επεξεργαστή, 512MB RAM και 4GB ενσωματωμένη μνήμη. Έχει ένα μόνο κουμπί στο πλάι για να ανοίγει, δόνηση για τα notifications και δυο μικρόφωνα.

Η μπαταρία του Motorola Moto 360 είναι στα 320mAh, φορτίζει ασύρματα και διαρκεί μέχρι και 12 ώρες. Είναι συμβατό με συσκευές που τρέχουν Android 4.3 και άνω.

Από το μεγάλο hype που είχε δημιουργηθεί γύρω από το όνομά του κατάφερε να ξεπουλήσει μέσα σε 2 ώρες και 25 λεπτά και η Motorola ανακοίνωσε ότι εξαντλήθηκε. Επίσης, και στο Best Buy και Google Play γράφει «Out of Stock». Η Motorola ανακοίνωσε ότι η διαθεσιμότητα θα είναι περιορισμένη για κάποιο καιρό λόγω της υψηλής ζήτησης, χωρίς να αναφέρει πόσο καιρό.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα