Frank Zamboni: Παιχνίδι στην Google σε παγοδρόμιο

Η Google σήμερα αντί για το λογότυπό της έχει ένα διαδραστιό doodle με το οποίο μας καλεί να παίξουμε: Το σημερινό της λογότυπο είναι εφιερωμένο εφευρέτη του παγωστροτήρα ή αλλιώς Zamboni, τον Frank Zamboni ο οποίος γεννήθηκε σαν σήμερα 16 Ιανουαρίου πριν 112 χρόνια Ο Frank Zamboni ήταν ένας εφευρέτης των ΗΠΑ. Η πιο διάσημη εφεύρεση του είναιαυτή με την οποία παίζουμε σήμερα.

Ένα υπέροχο διαδραστικό doodle με το οποίο μπορούμε να κάνουμε χρήση της διάσημης εφεύρεσής του  Φράνκ Ζαμπόνι, η Google τιμά τα γενέθλιά του.

Μπορείτε λοιπόν να παίξετε ένα τέτοιο Resurfacer πάγου στην πρόσφατη Google Doodle.

Να είστε προσεκτικοί! Η βενζίνης σας είναι περιορισμένη και πρέπει να κερδίσετε και κάποια έξτρα καθώς θα παίζετε. Καθαρίστε τα παγοδρόμια αλλά προσπαθείστε να μην κάνετε λάθη και χάνετε χρόνο και καύσιμα. Οι παίκτες μπορούν να δημοσιεύουν επίσης την υψηλή βαθμολογία στο Google+ προφίλ τους.

Ο Frank Joseph Zamboni Jr είχε ανοίξει ένα παγοδρόμιο μαζί με τα δύο του αδέλφια και έναν ξάδελφό του, και η καθημερινή ανάγκη για την αντικατάστασή του πάγου, οδήγησαν τον Zamboni, στην κατασκευή ενός μηχανήματος το 1949, το οποίο μπορούσε να καθαρίσει και να αντικαταστήσει το φθαρμένο πάγο σε πολύ λιγότερο χρόνο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα