Η έρευνα το επιβεβαίωσε ... Η απιστία στην Ελλάδα πάει σύννεφο!

Η έρευνα το επιβεβαίωσε ... Η απιστία στην Ελλάδα πάει σύννεφο!

Ακόμη και σε ζευγάρια που συμπληρώνουν μόλις έξι μήνες έγγαμου βίου το... κέρατο πάει σύννεφο στην Ελλάδα! Κατά τη διάρκεια του γάμου και των μόνιμων δεσμών, οκτώ στους 10 άνδρες και έξι στις 10 γυναίκες απατούν τον σύντροφό τους, με αποτέλεσμα ένα στα δύο ζευγάρια να οδηγείται στο διαζύγιο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ένας στους τρεις άνδρες χρησιμοποιεί «ενισχυτικά» χάπια, όχι για να ανταποκρίνεται στα καθήκοντά του στη νόμιμη σύντροφό του, αλλά για να ικανοποιεί την... παράνομη! Από την άλλη, σχεδόν οι μισοί (48%) τα καταναλώνουν για να ρίξουν... στάχτη στα μάτια της γυναίκας τους και να μην υποψιάζεται ότι την απατούν! Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας για την απιστία που πραγματοποίησε το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών, το 69% των εξωσυζυγικών σχέσεων δημιουργείται στον χώρο της εργασίας και το 31% στο συγγενικό ή φιλικό περιβάλλον!

Μάλιστα, η «φράση επτά χρόνια φαγούρα» κάθε άλλο παρά τυχαία είναι, καθώς η απιστία χτυπάει... ταβάνι στα ζευγάρια που είναι μαζί για πολλά χρόνια! Κι αν στα δύο χρόνια γάμου το ζευγάρι είναι ακόμα στο «μέλι» και κάνει σεξ 12 φορές τον μήνα, στα πέντε χρόνια οι επαφές μειώνονται δραματικά στις τέσσερις φορές και καταλήγουν σε μόλις μία φορά τον μήνα στα επτά χρόνια συμβίωσης.

Η μείωση της επιθυμίας για σεξ αγγίζει το 8% στα δύο χρόνια γάμου, αλλά στα πέντε χρόνια φτάνει το 30% και στα επτά χρόνια η απροθυμία για σεξ εκτοξεύεται στο 62%! Δεν είναι περίεργο, λοιπόν, το γεγονός ότι οι άνδρες είναι άπιστοι σε ποσοστό 19,5% στα δύο χρόνια γάμου και οι γυναίκες κατά 6%. Οσο περνούν τα χρόνια, όμως, οι γυναίκες είναι αυτές που... ξεφεύγουν! Στα επτά χρόνια οι... ξεστρατημένες γυναίκες φτάνουν το 64,5%, ενώ οι άπιστοι άνδρες στο 56,5%!

Πηγή

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα