ΗΠΑ: Ερπετολόγος πάλεψε με πύθωνα μήκους 6 μέτρων

ΗΠΑ: Ερπετολόγος πάλεψε με πύθωνα μήκους 6 μέτρων

Στις Φιλιππίνες ένα ψάρι έκλεψε το κινητό τουρίστριας που ήταν επάνω σε βάρκα και στη Φλόριντα ένας ερπετολόγος πάλεψε με έναν πύθωνα μήκους 6 μέτρων και βάρους 56 κιλών.
Ο κυνηγός φιδιών Τζέικ Βάλερι δέχεται επίθεση από ένα τεράστιο βιρμανέζικο πύθωνα μήκους έξι μέτρων.

Με μία αστραπιαία κίνηση ο νεαρός ερπετολόγος αρπάζει το φίδι από το κεφάλι και το ακινητοποιεί στο έδαφος.

Ο πύθωνας προσπαθεί να τον πνίξει, τυλίγει το σώμα του γύρω από τον Τζέικ, όμως μάταια.

Ο κυνηγός φιδιών ξέρει καλά τη δουλειά του.

Η βοηθός του σφραγίζει το στόμα του φιδιού με κολλητική ταινία και στη συνέχεια παραδίδουν το ερπετό στην ειδική υπηρεσία άγριας ζωής για θανάτωση.

Στην πολιτεία της Φλόριντα επιτρέπεται η θανάτωση του πύθωνα της Βιρμανίας καθώς θεωρούν ευθύνεται για τη μείωση του πληθυσμού των γηγενών θηλαστικών.

Φιλιππίνες
Οι δύο φίλες ποζάρουν μπροστά στο φακό της κάμερας.

Η Μακουιλάν στα δεξιά της οθόνης έχει ακουμπήσει το κινητό πάνω στα πόδια της και από το πουθενά ένα χελιδονόψαρο πηδάει πάνω από τη βάρκα, χτυπάει τη συσκευή και την πετάει στη θάλασσα.

Όλα έγιναν τόσο γρήγορα που η Μακουιλάν δεν έχει καταλάβει πως εξαφανίστηκε το τηλέφωνό της.

Τη λύση δίνει ο φίλος των δύο γυναικών που κατέγραψε το περιστατικό στην κάμερα.

Μετά από μερικές ώρες το τηλέφωνο ξεβράστηκε στην ακτή.

Τουρκία
Η 39χρονη Ροξάν, μία μητέρα από τη Βρετανία, πήγε διακοπές με τα δύο παιδιά της στο Κουσάντασι της Τουρκίας στις αρχές Μαΐου.

Στο πακέτο που έκλεισε χρησιμοποίησε τις υπηρεσίες ολ ινκλούσιβ του πολυτελούς ξενοδοχείου και η οικογένεια πέρασε υπέροχα.

Στις αρχές Ιουλίου, η μητέρα της της είπε πως πηγαίνει στο ίδιο ξενοδοχείο και η Ροξάν σκέφτηκε να πάει να την βρει και να χρησιμοποιήσει τα βραχιολάκια ολ ινκλούσιβ του Μαΐου.

Έκλεισε ένα φτηνό κατάλυμα κοντά στο ξενοδοχείο και με τα ληγμένα βραχιολάκια η ίδια και τα παιδιά της έτρωγαν και έπιναν τζάμπα όλη μέρα.

Η ιστορία αποκαλύφθηκε όταν η Ροξάν επέστρεψε στην Αγγλία και ανάρτησε βίντεο στο Τικ Τοκ όπου με μεγάλο καμάρι εξιστόρησε πως εξαπάτησε το ξενοδοχείο με τα ληγμένα βραχιολάκια.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα