Κοπέλα που ισχυρίζεται πως πέθανε για 3 λεπτά περιγράφει πως είναι

Κοπέλα που ισχυρίζεται πως πέθανε για 3 λεπτά περιγράφει πως είναι

Οι μεταθάνατιες εμπειρίες φαίνεται πως είναι της μόδας, αφού πλέον το τελευταίο διάστημα πολλοί ισχυρίζονται πως έχουν βιώσει μια αντίστοιχη εμπειρία.
 
Η Jade, από το Ουισκόνσιν, πράγματι κηρύχθηκε τεχνικά νεκρή, αφού υπέστη καρδιακή προσβολή, μετά από θερμοπληξία. Για 3 λεπτά ήταν νεκρή. Ένιωθε το σώμα της να συρρικνώνεται στους 32 βαθμούς Κελσίου, και έπειτα όλα μαύρισαν.

 
Αυτό συνέβη το 2011, και η Jade μοιράστηκε την εμπειρία της με το κοινό μέσω της πλατφόρμας Tik Tok, σε ένα βίντεο που συγκέντρωσε χιλιάδες προβολές.

Αυτό συνέβη όταν ξεκίνησε εν μέσω καύσωνα να επισκεφθεί με τα πόδια μια φίλη της. Η θερμοπληξία είναι μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία για το σώμα μας, και σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να προκαλέσει και έμφραγμα.

Μία από αυτές τις σπάνιες περιπτώσεις ήταν και η Jade.

Κατάλαβε αμέσως ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Ένιωθε τον εγκέφαλο της να θέλει να εκραγεί, και το σώμα της να την εγκαταλείπει.

Ενώ ένιωθε πως ήταν εν ζωή, όλα γύρω της ήταν μαύρα και απόκοσμα.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου, όπως ισχυρίστηκε, την επανέφεραν στη ζωή με απινιδωτή. Εκεί, οι γιατροί φέρεται να της είπαν ότι ήταν νεκρή για τρία λεπτά όταν έφτασε. Πέρασε τέσσερις ημέρες μέσα στο νοσοκομείο.

Η Jade γεννήθηκε με σύνδρομο Wolff-Parkinson-White και σύνδρομο ταχυκαρδίας, δύο παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν αυξημένο καρδιακό ρυθμό. Η ίδια πιστεύει ότι συνέβαλαν στην παραλίγο εμπειρία του θανάτου της.

@jade.loves.crime Reply to @cutiebones11 What I learned from clinically dying #nde #death #creepyfacts #storytime #mydeathstory #mydeath ♬ original sound - Jade.Loves.Crime

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα