Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής παραδέχεται τα αισθήματά του στη Ζέτα

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής παραδέχεται τα αισθήματά του στη Ζέτα

Ο Στέλιος δεν καταφέρνει να κρατήσει τον Στρατή στη φυλακή προκαλώντας το θυμό του Χρήστου, ο Μίλτος κινδυνεύει και ο μόνος που μπορεί να τον βοηθήσει είναι ο Τάσος, ο Αλέξανδρος συνεχίζει να σκαλίζει τις συνθήκες θανάτου της αδελφής του, ενώ η Ζέτα και ο Στρατής περνούν όμορφες στιγμές μαζί.

 Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» ενώ ο κόσμος είναι μαζεμένος έξω από τη χωροφυλακή και ζητά την απελευθέρωση του Στρατή, εκείνος μιλά με τον Αλέξανδρο για τη Μαρίνα.

  Ο Στέλιος εκτός εαυτού αποκαλύπτει στον Γιώργη τις προθέσεις του Χρήστου, ενώ ο Μίλτος αφήνει τη ζωή του κυριολεκτικά στα χέρια του Τάσου. Εκείνος τρομαγμένος αποκαλύπτει τι συνέβη στην Αγλαΐα. 

Η προειδοποίηση του Στρατή γι’ αυτά που έρχονται, τρομάζει τους ανθρώπους του και τη Ζέτα που αγωνιά γι’ αυτόν. Δραπετεύουνε για λίγο μαζί και ο Στρατής επιτέλους παραδέχεται τι νιώθει.  Ο Χρήστος από την άλλη οργισμένος ψάχνει λύσεις αλλού και βρίσκει τον μετανιωμένο Στέλιο. Μόνο η Εύη, όμως, μπορεί να τον μαλακώσει, καθώς αποφασίζει πια να μείνει στο Αγρίνιο. Με μια τελευταία επιφύλαξη. Να συναντήσει πρώτα τον Αλέξανδρο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα