Το χειρότερο έπαθλο φαγητού που δόθηκε ποτέ στο Survivor: Δεν μπορούσαν καν να το φάνε

Το χειρότερο έπαθλο φαγητού που δόθηκε ποτέ στο Survivor: Δεν μπορούσαν καν να το φάνε

Μπορεί στο ελληνικό Survivor οι παίκτες να έχουν καλομάθει με τα γενναία έπαθλα φαγητού, ωστόσο στην αμερικανική εκδοχή του ριάλιτι τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα.
Το τελευταίο διάστημα έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο ελληνικό Survivor σπουδαία έπαθλα, όπως ταξίδια, πάρτι, ξεχωριστές βραδιές, αλλά και μεγάλες ποσότητες φαγητού, από σουβλάκια, μέχρι μπέργκερ και πίτσες. Η αλήθεια είναι πως σχεδόν ποτέ η νικήτρια ομάδα ενός επάθλου φαγητού δεν έχει επιστρέψει πεινασμένη στην καλύβα της.

Ωστόσο, τα πράγματα στο εξωτερικό και σε αντίστοιχες εκδοχές του ριάλιτι επιβίωσης, δεν είναι πάντα έτσι. Ένα από τα πιο δύσκολα Survivor στον πλανήτη είναι αυτό της Αμερικής, στο οποίο κατά καιρούς έχουμε δει πολύ σκληρές δοκιμασίες, αλλά και άθλια έπαθλα φαγητού. Το χειρότερο όλων, όμως, το είδαμε στην 23η σεζόν του αμερικανικού ριάλιτι (South Pacific) που γυρίστηκε στη Σαμόα.

Τι είχε γίνει εκεί; Σε μια δοκιμασία, λοιπόν, οι παίκτες των δύο ομάδων κλήθηκαν με δεμένα τα χέρια τους, να δαγκώσουν και να κόψουν κομμάτια από ένα ψητό χοιρινό και στη συνέχεια να τα φτύσουν σε ένα μεγάλο κουβά. Όποια ομάδα είχε μαζέψει στο τέλος μεγαλύτερη ποσότητα κρέατος θα ήταν και η νικήτρια.

Αυτό που οι παίκτες έμαθαν μετά βέβαια ήταν πως το έπαθλο φαγητού από αυτή τη δοκιμασία, θα ήταν το κρέας που είχαν ήδη φτύσει όλοι μαζί μέσα στον κουβά. Όπως είναι λογικό, κάποιοι παίκτες δεν μπορούσαν καν να το φάνε, ενώ οι περισσότεροι έλεγαν δυνατά «πόσο αηδιαστικό είναι όλο αυτό που συμβαίνει».

Για να ελαφρύνει κάπως το κλίμα, η παραγωγή τους έδωσε μαζί μερικά λαχανικά και ψωμί. Καλύτερα ας μην ξαναπαραπονεθεί κανείς στο ελληνικό Survivor για τα έπαθλα φαγητό. Δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται.

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα