Δεν περίμενε αυτό που του έπεσε από τον ουρανό και τον κάλυψε ολόκληρο

Δεν περίμενε αυτό που του έπεσε από τον ουρανό και τον κάλυψε ολόκληρο

Οποιοί και όποιες είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν τη δημοφιλή σειρά Breaking Bad θα θυμούνται σίγουρα το επεισόδιο με τα κομμάτια των αεροπλάνων που έπεφταν από τον ουρανό.
Για όσους δεν έχουν δει τη σειρά ακολουθεί spoiler. Στο 13ο επεισόδιο του 2ου κύκλου ο πρωταγωνιστής Ουόλτερ Ουάιτ βρίσκεται στην αρχή του σπιτιού του όταν απομεινάρια που προήλθαν από σύγκριση αεροπλάνων άρχισαν να πέφτουν σαν βροχή από το έδαφος

Μία τέτοια κατάσταση βίωσε ένας άνδρας στο Ουίνσδορ της Βρετανίας αλλά στην πιο αηδιαστιαστική εκδοχή της

 Το θύμα βρέθηκε καλυμμένος απ' την κορφή ως τα νύχια με τα ανθρώπινα περιττώματα που έπεσαν από αεροπλάνο στον κήπο του σπιτιού του. Οι περιγραφές είναι ενδεικτικές. Όλη η αυλή, συμπεριλαμβανομένου και του άνδρα, είχαν καλυφθεί από καφέ λύματα τουαλέτας σε υγρή μορφή.

Πώς έγινε γνωστή η αηδιαστική νεροποντή
Η ιστορία ήρθε στο φως από τη δημοτική σύμβουλο Karen Davies σε μια συνάντηση του Royal Borough Of Windsor και του αεροπορικού φόρουμ του Maidenhead. Συνήθως, τα σύγχρονα αεροσκάφη αποθηκεύουν τα λύματά τους σε ειδικές δεξαμενές, έτοιμα να απορροφηθούν κατά την προσφυγή χωρίς προβλήματα όπως το παραπάνω. Ωστόσο, αυτό δεν συνέβη τον Ιούλιο.

Ο σύμβουλος εξήγησε ότι οι εναέριοι θύλακες ήταν στην πραγματικότητα ένα επαναλαμβανόμενο ζήτημα στην περιοχή της. Ωστόσο, οι επιπτώσεις είναι συνήθως πολύ λιγότερο αδιάσπαστες από αυτό το τελευταίο περιστατικό.

Είπε στη συνάντηση: «Γνωρίζω ότι πολλά περιστατικά συμβαίνουν κάθε χρόνο με κατεψυγμένα λύματα από αεροπλάνα, αλλά αυτό δεν ήταν παγωμένο και ολόκληρος ο κήπος του λερώθηκε με πολύ δυσάρεστο τρόπο. Ήταν έξω στον κήπο εκείνη τη στιγμή, οπότε ήταν μια πραγματικά φρικτή εμπειρία ».

«Ας ελπίσουμε ότι δεν θα ξανασυμβεί σε κανέναν από τους κατοίκους μας», κατέληξε.

Ειδικοί πάντως αναφέρουν ότι ένα τέτοιο περιστατικό είναι νέο σπάνιο με τις πιθανότητες να αγγίξουν το 1 στο εκατομμύριο. Αυτό όμως δεν έκανε το θύμα να νιώσει καλύτερα.

e-daily

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα