Πάσχει από μια σπάνια μορφή ναρκοληψίας. Αποκοιμιέται 15 φορές την ημέρα

Πάσχει από μια σπάνια μορφή ναρκοληψίας. Αποκοιμιέται 15 φορές την ημέρα

Η 23χρονη Μπέιλ πάσχει από μια σπάνια μορφή ναρκοληψίας, όπου καθημερινά αποκοιμιέται 15 φορές την ημέρα. Αυτή η σπάνια ασθένεια της προκαλεί παραισθήσεις μόνιμη κούραση, ενώ είναι επικίνδυνο να οδηγήσει ακόμα και να περπατάει μόνη της, αφού υπάρχει ο κίνδυνος να χτυπήσει το κεφάλι της σε περίπτωση πτώσης στο έδαφος.
Παρά την ατυχία της έχει την υποστήριξη από τη μητέρα της και τον σύντροφό της που της στέκονται σαν βράχοι στη προσπάθεια της για μια κανονική ζωή.

«Όσοι υποφέρουν από ναρκοληψία αισθάνονται όπως ένας φυσιολογικός άνθρωπος που καλείται να τα βγάλει πέρα με μια εργάσιμη μέρα μετά από 48 ώρες αϋπνίας. Έτσι νιώθω εγώ καθημερινά» είπε η Μπελ Χατ σε ένα μίνι ντοκιμαντέρ για τη ζωή της.

Η γνωριμία της με τον τωρινό της σύντροφο είναι αστεία αφού στην αρχή νόμιζε ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα αλκοολισμού. Όταν βεβαιώθηκε ότι ο ύπνος που έπαιρνε όπου βρισκόταν η Μπέιλ δεν ήταν προιόν ενός ξενυχτιού με μεγάλες δόσεις αλκοόλ, αλλά μια πάθηση που την ταλαιπωρεί δεν δίστασε στιγμή να συνάψει σχέση μαζί της.

Μάλιστα τώρα συγκατοικούν στο Άμστερνταμ και παρά τις δυσκολίες δηλώνουν τρομερά ερωτευμένοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσουν το οτιδήποτε.

Θεραπεία δεν υπάρχει για τη συγκεκριμένη πάθηση, αλλά έχει αποδειχθεί ότι η γυμναστική βοηθάει στο πόσο συχνά εμφανίζεται η υπνηλία εξαιτίας της αδρεναλίνης που εκλύεται στον οργανισμό μετά από άσκηση. Γεγονός που οδήγησε στην ενασχόληση της με τη γυμναστική επαγγελματικά αφού πλέον εργάζεται ως personal trainer.