Απίστευτη δήλωση από ιρανό κληρικό: Το εμβόλιο για τον κορονοϊό κάνει τους ανθρώπους ομοφυλόφιλους

Απίστευτη δήλωση από ιρανό κληρικό: Το εμβόλιο για τον κορονοϊό κάνει τους ανθρώπους ομοφυλόφιλους

Τον εξωφρενικό ισχυρισμό ότι το εμβόλιο ενάντια στην Covid-19 κάνει τους ανθρώπους… ομοφυλόφιλους έκανε ένας κληρικός από το Ιράν.

Ο Αγιατολάχ Abbas Tabrizian υποστήριξε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Telegram, στο οποίο έχει σχεδόν 210.000 followers: «Μην πλησιάζεται αυτούς που έχουν κάνει εμβόλιο για τον κορονοϊό. Έχουν γίνει ομοφυλόφιλοι».

Ο γνωστός ακτιβιστής για τα LGBTQ δικαιώματα Peter Tatchell σχολίασε πως οι ισχυρισμοί «δαιμονοποιούν» και το εμβόλιο και τη γκέι κοινότητα, σύμφωνα με τη Daily Mail.

«Ο Αγιατολάχ Tabrizian συνδυάζει την επιστημονική άγνοια με την ακατέργαστη επίκληση στην ομοφοβία», συνέχισε.

Η Ιρανή Sheina Vojoudi που έχει εγκαταλείψει τη χώρα της, σημείωσε: «Όπως και άλλοι κληρικοί του καθεστώτος, και ο Tabrizian συνδέει όλες τις ελλείψεις/προβλήματα με τη σεξουαλικότητα. Οι κληρικοί στο Ιράν πάσχουν από έλλειψη γνώσης και ανθρωπιάς. Στην πραγματικότητα, ο στόχος του είναι να διαδίδει ανοησίες για να προσπαθήσει να αποτρέψει τους ανθρώπους από το να εμβολιαστούν, ενώ ο αρχηγός του καθεστώτος και άλλοι αξιωματούχοι έλαβαν το εμβόλιο της Pfizer. Δεν το παρέχουν στον κόσμο με τη δικαιολογία ότι δεν εμπιστεύονται τη Δύση».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα