Ήθελαν να κάνουν ένα άγριο πάρτυ και τους έπιασαν λόγω κορονοϊού

Ήθελαν να κάνουν ένα άγριο πάρτυ και τους έπιασαν λόγω κορονοϊού

Από αλλού το περίμεναν και από αλλού τους ήρθε. Ο λόγος για τρεις τουρίστες που έκαναν διακοπές στο Πουκέ και ένα βράδυ προσκάλεσαν 5 κοπέλες στο δωμάτιο για να κάνουν πάρτι. Το σεξ, το αλκοόλ και τα ναρκωτικά έρρεαν αφθονα.

Όταν χτύπησε η πόρτα και ήταν η αστυνομία, οι τρεις νεαροί έσπευσαν να εξαφανίσουν τα ναρκωτικά. Έμειναν μόνο με τα εσώρουχα τους όπως με τα εώρουχα τους ήταν και οι 5 γυναίκες.
Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο διαμέρισμα συνέλλαβαν αμέσως τους τρεις άνδρες και οι κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν δεν είχαν να κάνουν με τα ναρκωτικά (η αστυνομία βρήκε κοκαίνη και χασίς στο δωμάτιο) αλλά με τα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Το Πουκέ είναι η περιοχή της Ταιλάνδης που έχει χτυπηθεί βάναυσα από τον ιό και κάθε βράδυ οι αρχές απαγορεύουν την κυκλοφορία και ζητούν από τον κόσμο να μείνει σπίτι. Κάτι που δεν έκανε η παρέα των τουριστών μαζί με τις 5 γυναίκες.

Όλα ξεκίνησαν όταν κάποιοι γείτονες ενημέρωσαν τις αρχές πως γίνεται κάποιοιυ είδους πάρτι στο συγκεκριμένο διαμέρισμα και οι αστυνομικοί έσπευσαν και κατάλαβαν ότι τα 5 κορίτσια δεν είχαν άδεια να βγουν έξω αλλά και ότι μέσα στο δωμάτιο υπήρχε συνωστισμός 8 ατόμων κάτι που δεν επιτρέπεται.
 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα