Απίστευτη τύχη: Μετρό φρενάρει «μια τρίχα» πριν λιώσει γυναίκα στις γραμμές

Απίστευτη τύχη: Μετρό φρενάρει «μια τρίχα» πριν λιώσει γυναίκα στις γραμμές

Τυχερή μέσα στην ατυχία της ήταν μια γυναίκα από το Μπουένος Άιρες, που κατάφερε να ξεγελάσει τον θάνατο κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή όταν βρέθηκε ξαπλωμένη στις ράγες του μετρό με τον συρμό να σταματάει σε απόσταση αναπνοής από το ανήμπορο να αντιδράσει σώμα της.

Η γυναίκα έπεσε αναίσθητη από την αποβάθρα όταν ένας άνδρας από πίσω της λιποθύμησε με αποτέλεσμα να πέσει πάνω της με δύναμη και να την ρίξει στο έδαφος.

Το τρομακτικό περιστατικό συνέβη την Τρίτη το πρωί και καταγράφηκε από την κάμερα κλειστού κυκλώματος του σταθμού στην πρωτεύουσα της Αργεντινής.

Τυχερή μέσα στην ατυχία της ήταν μια γυναίκα από το Μπουένος Άιρες, που κατάφερε να ξεγελάσει τον θάνατο κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή όταν βρέθηκε ξαπλωμένη στις ράγες του μετρό με τον συρμό να σταματάει σε απόσταση αναπνοής από το ανήμπορο να αντιδράσει σώμα της. Η γυναίκα έπεσε αναίσθητη από την αποβάθρα όταν ένας άνδρας από πίσω της λιποθύμησε με αποτέλεσμα να πέσει πάνω της με δύναμη και να την ρίξει στο έδαφος. Το τρομακτικό περιστατικό συνέβη την Τρίτη το πρωί και καταγράφηκε από την κάμερα κλειστού κυκλώματος του σταθμού στην πρωτεύουσα της Αργεντινής. Οπως φαίνεται και στις συγκλονιστικές εικόνες, βλέποντας το μετρό να πλησιάζει και την γυναίκα να είναι ξαπλωμένη ακίνητη πάνω στις ράγες, όσοι βρίσκονταν στον σταθμό Πουερεντόν της γραμμής Δ, κουνούσαν επίμονα στα χέρια τους μέχρι να τους δει ο μηχανοδηγός και να σταματήσει. Για καλή τύχη της γυναίκας, ο τελευταίος επέδειξε άμεσα αντανακλαστικά και ακινητοποίησε τον συρμό εγκαίρως, λίγα μόλις εκατοστά από το σημείο που βρισκόταν αναίσθητη. Στη συνέχεια διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Οπως φαίνεται και στις συγκλονιστικές εικόνες, βλέποντας το μετρό να πλησιάζει και την γυναίκα να είναι ξαπλωμένη ακίνητη πάνω στις ράγες, όσοι βρίσκονταν στον σταθμό Πουερεντόν της γραμμής Δ, κουνούσαν επίμονα στα χέρια τους μέχρι να τους δει ο μηχανοδηγός και να σταματήσει.

Για καλή τύχη της γυναίκας, ο τελευταίος επέδειξε άμεσα αντανακλαστικά και ακινητοποίησε τον συρμό εγκαίρως, λίγα μόλις εκατοστά από το σημείο που βρισκόταν αναίσθητη. Στη συνέχεια διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα