Βάζεις emojis; Τι δείχνει έρευνα για όσους τα χρησιμοποιούν

Τα social media έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας και οι περισσότεροι χρήστες χρησιμοποιούν πολύ τα γνωστά emojis ή αλλιώς τις φατσούλες για να εμπλουτίσουν μια συζήτηση!

Νέα έρευνα τώρα έρχεται να «αναστατώσει» τους χρήστες, η οποία υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν στα μηνύματα τους emojis κάνουν περισσότερο σεξ από τους άλλους!

Σύμφωνα με την έρευνα του site γνωριμιών match.com, «Singles in America», που πραγματοποιήθηκε σε 5.675 ανθρώπους, η συσχέτιση μεταξύ σεξουαλικής δραστηριότητας και emojis είναι θετική!

«Αποδεικνύεται πως το 54% των χρηστών emojis έκανε περισσότερο σεξ το 2014 σε σύγκριση με το 34% που δεν έκανε», αναφέρει η Έλεν Φίσερ, ανθρωπολόγος του Πανεπιστήμιου Rutgers στο New Jersey.

«Εδώ έχουμε μια νέα τεχνολογία που θέτει σε κίνδυνο την ικανότητά σας να εκφράσετε τα συναισθήματά σας», τονίζει η κ. Φίσερ.

«Έτσι, έχουν δημιουργηθεί τα emojis, ως ένας άλλος τρόπος έκφρασης των συναισθημάτων», προσθέτει.

Η μελέτη δεν αποκαλύπτει μόνο πως οι χρήστες emojis κάνουν περισσότερο σεξ αλλά και πως είναι πιο πιθανό να θέλουν να παντρευτούν.

Οι ανύπαντροι άνδρες συνηθίζουν να χρησιμοποιούν σε σύγκριση με τις singles γυναίκες το φατσάκι με τις καρδιές ως μάτια, ενώ οι γυναίκες το πρόσωπο που χαμογελά και το φιλί.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα