«Είπαμε από την αρχή ότι η κατάσταση ήταν σοβαρή με τις επιπλοκές της» – Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

«Είπαμε από την αρχή ότι η κατάσταση ήταν σοβαρή με τις επιπλοκές της» – Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

«Η κατάσταση από την αρχή είπαμε ότι ήταν σοβαρή με τις επιπλοκές της και μια ομάδα δίνει μάχη μαζί με τον ίδιο για να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση», είπε σήμερα η Ματίνα Παγώνη για την πορεία της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται μετά το έμφραγμα και την ανακοπή που υπέστη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ είπε ότι: «έχει βγει από τη ΜΕΘ και βρίσκεται στη μονάδα αυξημένης φροντίδας, εκεί θα παραμείνει έχοντας επαφή με τους συγγενείς του, γιατί αυτό τον βοηθάει, το να είναι δηλαδή μαζί με τους συγγενείς του αρκετές ώρες. Αντιδρά στα επώδυνα, ελπίζοντας ότι με την πάροδο του χρόνου ο οργανισμός του θα αντιδρά σιγά-σιγά».

«Ο κάθε άρρωστος είναι ξεχωριστός, γι’ αυτό λοιπόν δεν μπορούμε να πούμε ακριβώς ποια θα είναι η εξέλιξη. Αυτό που ελπίζουμε είναι τους επόμενους μήνες που θα παραμείνει στη ΜΑΦ να βελτιωθεί η κατάστασή του και σιγά-σιγά μετά τον Σεπτέμβρη, να δούμε και να συζητήσουμε για το τι πρόκειται να γίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ματίνα Παγώνη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα