Θάνος Μπίρκος: Δεν έχω εγώ το πρόβλημα που δεν μπορεί να αντέξει να με βλέπει με αυτά τα κιλά

Θάνος Μπίρκος: Δεν έχω εγώ το πρόβλημα που δεν μπορεί να αντέξει να με βλέπει με αυτά τα κιλά

Με αφορμή τη νέα παράσταση «Μια μέλισσα τον Αύγουστο» στο θερινό Λαμπέτη, ο Θάνος Μπίρκος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Summer’s Cool και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη το απόγευμα της Τρίτης στον ΣΚΑΪ. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, τόσο για το μπούλινγκ που έχει δεχθεί ανά διαστήματα για τα κιλά του αλλά και για τις αντιδράσεις που σήκωσε η παράσταση της Λένας Κιτσοπούλου, στην οποία συμμετείχε, το προηγούμενο καλοκαίρι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θάνος Μπίρκος εξομολογήθηκε αρχικά πως » περσινή παράσταση στην Επίδαυρο ήταν μια δουλειά την οποία κάναμε με αγάπη και σίγουρα με κέφι. Η παράσταση και το έργο του Αριστοφάνη από γραφής, από τον Αριστοφάνη και τα αρχαία χρόνια, περιέγραψε λίγο αυτό που έγινε μετά. Στην Επίδαυρο υπήρξε μια υπερβολή μετά, ως προς τις αντιδράσεις, εμείς όμως ήμασταν στρατευμένοι και πειθαρχημένοι να κάνουμε τη δουλειά μας.

«Ο καθένας έχει δικαίωμα και έχει ελεύθερη βούληση να δεχθεί ή να μην δεχθεί ένα καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. Η λεκτική αντίδραση υπήρχε αλλά εγώ το έβλεπα πραγματικά σαν κομμάτι της παράστασης γιατί αντιπροσώπευα ένα κομμάτι της κοινωνίας που δέχεται μπούλινγκ».

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και δείτε το σχετικό απόσπασμα στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα