Γιάννης Γιοκαρίνης – Σοφία Μιχαλοπούλου: Η πρώτη κοινή συνέντευξη μετά το περιστατικό που τους οδήγησε στα δικαστήρια

Γιάννης Γιοκαρίνης – Σοφία Μιχαλοπούλου: Η πρώτη κοινή συνέντευξη μετά το περιστατικό που τους οδήγησε στα δικαστήρια

Κοινή συνέντευξη στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού έδωσαν ο Γιάννης Γιοκαρίνης και η Σοφία Μιχαλοπούλου. Μεταξύ άλλων, το ζευγάρι μίλησε και για το περιστατικό που τον περασμένο Απρίλιο τους οδήγησε στα δικαστήρια.

Αρχικά, ο Γιάννης Γιοκαρίνης εξήγησε: «Δεν μετράω τη μέρα που παντρευτήκαμε, αλλά τη μέρα που γνωριστήκαμε 20 χρόνια πριν. Παλιότερα σου είχα πει ότι είναι δίπλα μου σαν βράχος. Ακουμπάω πάνω της, ηρεμώ, την αγαπώ, τη λατρεύω, με λατρεύει!».

Στη συνέχεια, ο καλλιτέχνης είπε ότι: «Οι προσπάθειες της Σοφίας ήταν μεγάλες για να καταλάβω το πρόβλημα. Κανένας εξαρτημένος δεν παίρνει χαμπάρι ότι είναι εξαρτημένος. Για το περιστατικό με τη σύζυγο μου βγήκαν παραπανίσια πράγματα χωρίς να έχουν γίνει. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται».

Από την πλευρά της, η Σοφία Μιχαλοπούλου ανέφερε: «Αν δεν με αγαπούσε ο Γιάννης θα έκανε τόσες προσπάθειες να ξεπεράσει τον αλκοολισμό του; Το περιστατικό ήταν ακριβώς μία μέρα από τη δολοφονία της Κυριακής έξω από το Α.Τ των Αγίων Αναργύρων. Σκληρό πράγμα! Η διάσταση που πήρε το περιστατικό με τον Γιάννη, επειδή ήταν γνωστός, ήταν κανιβαλισμός!».

«Ο Γιάννης δεν είναι βίαιος! Υπήρχε αυτός ο «λαβύρινθος» στο κεφάλι του που τον οδηγούσε στη μνήμη της εξάρτησης και τον έκανε να θυμηθεί και να λειτουργήσει όπως πριν, εξαρτημένος.

Εκεί φοβάσαι τι θα φέρει το μετά και αυτός ήταν ο λόγος που πήρα την αστυνομία, για να μην γίνει κάτι χειρότερο. Ήταν λίγοι αυτοί που χειρίστηκαν το θέμα ανθρώπινα και όχι κουτσομπολίστικα και κίτρινα. Εφόσον υπάρχει αγάπη θα λυθούν όλα!», πρόσθεσε.

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα