Αντώνης Ρέμος: Κατηγορηματικά δεν έχω διαπράξει φοροδιαφυγή – Η ανακοίνωση του τραγουδιστή

Αντώνης Ρέμος: Κατηγορηματικά δεν έχω διαπράξει φοροδιαφυγή – Η ανακοίνωση του τραγουδιστή

Απαντήσεις για την εισαγγελική έρευνα που γίνεται σε βάρος του έδωσε με βίντεο που ανάρτησε ο δημοφιλής τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος.

Στο «στόχαστρο» εισαγγελικής έρευνας για φοροδιαφυγή, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και μη καταβολή χρεών βρίσκεται ο τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος μετά από πόρισμα της Αρχής Καταπολέμησης Εσόδων από Παράνομη Δραστηριότητα με το οποίο δεσμεύτηκε η κινητή και ακίνητη περιουσία του μέχρι του ποσού περίπου των 1,3 εκ. ευρώ. Ο δημοφιλής τραγουδιστής σε βίντεο που ανήρτησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης λέει πως δεν έχει τίποτα να κρύψει.

«Η αλήθεια θα φανεί και πλέον δεν έχω τίποτα να κρύψω, δεν έχω τίποτα να φοβηθώ», αναφέρει ο ίδιος.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής χθες εξέδωσε και ανακοίνωση στην οποία ανέφερε πως μόνο μία χρονιά λόγω του κόβιντ έκανε χαμηλή φορολογική δήλωση.

«Κατηγορηματικά δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή, έχω δε δεχθεί πολλούς ελέγχους από τις φορολογικές αρχές χωρίς να διαπιστωθεί τυχόν παραβατική συμπεριφορά μου. Όλως παραπλανητικώς η μεμονωμένη περίπτωση μιας φορολογικής δήλωσης, που συνδέεται με την περίοδο του Covid, όταν και όλα ήταν κλειστά, φέρεται ως δήθεν κανόνας, ενώ καταβάλλω ως φυσικό πρόσωπο και μέσω εταιρειών συμφερόντων μου μεγάλα ποσά σε φόρους».

Η Αρχή καταπολέμησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα διενήργησε πολύμηνη έρευνα σε εταιρεία του τραγουδιστή και μετά την ολοκλήρωση της έστειλε το φάκελο της υπόθεσης στις εισαγγελικές αρχές διαπιστώντας ενδείξεις για τέλεση αξιόποινων πράξεων. Ο Αντώνης Ρέμος λέει πως έχει εμπιστοσύνη στις ελεγκτικές αρχές και αναμένει την ολοκλήρωση της έρευνας.

«Έχω εμπιστοσύνη στους δικηγόρους μου και τις ελεγκτικές αρχές ότι όλες οι εξηγήσεις και τα δικαιολογητικά θα δοθούν για να ξεκαθαριστεί και αυτή η κατάσταση».

Πλέον, αναμένεται η διερεύνηση της υπόθεσης από τις εισαγγελικές αρχές, με τον Αντώνη Ρέμο να ζητάει να κληθεί άμεσα και να δώσει τις δικές του απαντήσεις για όσα του καταλογίζονται.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα