Ελπίδα: Έχασα τον άντρα μου, έπαθα έμφραγμα και αργότερα ήρθε και η απώλεια του εγγονού μου

Ελπίδα: Έχασα τον άντρα μου, έπαθα έμφραγμα και αργότερα ήρθε και η απώλεια του εγγονού μου

Η Ελπίδα μίλησε για τον Τόλη Βοσκόπουλο, τη συνεργασία με τα Ημισκούμπρια, αλλά και τους θανάτους που τη στιγμάτισαν, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Αναφορικά με τις σημαντικές απώλειες που βίωσε κατά τη διάρκεια της ζωής της, η τραγουδίστρια περιέγραψε: «Δεν ζήλευα καθόλου τον άντρα μου, ούτε εκείνος εμένα. Η απώλειά του ήταν δύσκολη και απότομη. Ήμασταν για βόλτα στην Ερμιόνη, μου είπε ότι ένιωθε μια δυσφορία, μέχρι να τον βάλω στο αυτοκίνητο να φύγουμε, "έφυγε" στα χέρια μου. Μετά από αυτό έπαθα και το έμφραγμα, που από πίεση έγινε, κάποια στιγμή που πιέστηκα με διάφορα, το πρόλαβα παρά πέντε λεπτά, θα είχα φύγει. Αργότερα, έφυγε και το "παιδάκι" μου, το εγγόνι μου, ελπίζω όμως να αποκτήσω καινούργιο».

Σε άλλο σημείο, αναφέρθηκε στις συνεργασίες της: «Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν γλυκούλης και πολύ καλός συνάδελφος, έζησα τις δύσκολες στιγμές που πέρασε. Η Άντζελα είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος που του στάθηκε».

Για τα απρόοπτα που της έχουν συμβεί στην καριέρα της, η Ελπίδα θυμήθηκε: «Δεν θα ξεχάσω την τούμπα που έφαγα μέσα σε νυχτερινό κέντρο, μέσα στα λουλούδια και τη χαρά, έφαγα μια γλίστρα και έπεσα κάτω ξερή. Ήμουν, όμως, γερό κόκκαλο, δεν έσπασα τίποτα».

 
Στη συνέχεια, σχολίασε τη σύμπραξη με τα «Ημισκούμπρια»: «Ήταν πρόταση από τους ίδιους, εγώ το έκανα με πολύ φόβο, Μάλιστα, ήταν να κάνω ένα λαϊκό τραγούδι που είχε μεγάλη επιτυχία τότε. Ήταν και επιθυμία του γιου μου, ήταν 13 τότε, και για τα "Ημισκούμπρια" τρελαινόταν, όλο το σχολείο τους άκουγε».

protothema

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα