Όλα όσα έγιναν στη σκηνή του ΟΑΚΑ με τους Coldplay – «Όλα είναι ελληνικά»

Όλα όσα έγιναν στη σκηνή του ΟΑΚΑ με τους Coldplay  – «Όλα είναι ελληνικά»

Για μια δεύτερη βραδιά, οι Coldplay ξεσήκωσαν τους 60.000 θαυμαστές τους που παραβρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ. Ήταν ένα απολαυστικό σόου, από το οποίο δεν έλειψαν οι εκπλήξεις. Δυο νεαρά κορίτσια σίγουρα δεν πρόκειται να το ξεχάσουν ποτέ: Η Σοφία και η Χριστίνα, οι οποίες βρέθηκαν στη σκηνή μαζί με τον frontman του διάσημου βρετανικού συγκροτήματος. Συγκινητικές ήταν και οι αναφορές του στη χώρα μας. «Όλα είναι ελληνικά», είπε χαρακτηριστικά.

Καθώς διάβαζε τα μηνύματα που κρατούσε ο κόσμος στα χέρια του, την προσοχή του τράβηξε εκείνο των κοριτσιών, τα οποία κάλεσε στη σκηνή. «Ελάτε καλώς ήρθατε!», είπε ανεβάζοντάς τες πάνω. «Είμαι πολύ ευγνώμων», συνέχισε και σύστησε τη Σοφία και την Χριστίνα στο κοινό.

«Αν μπορούσα θα καθόμουν με όλους γιατί ένας από τους στόχους μου στη ζωή είναι να είμαι φίλος με κάθε άνθρωπο. Όμως είναι δύσκολο, οπότε πρέπει να ξεκινήσω με εσάς.

Ας δούμε αυτό το μήνυμα. Όλα είναι πανέμορφα, όμως αυτό είναι ξεχωριστό γιατί κοιτάξτε το… είναι τέλειο», είπε ο Κρις Μάρτιν και διάβασε το μήνυμα που είχαν γράψει τα κορίτσια για τους Coldplay:

«Περιμέναμε 24 χρόνια να έρθεις στην Ελλάδα και δεν τα παρατήσαμε»....

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα