Χαμός στη συναυλία των Coldplay - «Είμαστε ευγνώμονες», το μήνυμα του Κρις Μάρτιν

Χαμός στη συναυλία των Coldplay - «Είμαστε ευγνώμονες», το μήνυμα του Κρις Μάρτιν

Το ΟΑΚΑ σείστηκε χθες το βράδυ στον ρυθμό των Coldplay, στην πρώτη συναυλία του βρετανικού συγκροτήματος στη χώρα μας. Ακολουθεί η δεύτερη και τελευταία απόψε.

«Είμαστε ευγνώμονες», προσπάθησε να πει κάποια στιγμή χθες το βράδυ στα ελληνικά ο τραγουδιστής Κρις Μάρτιν, προκαλώντας ενθουσιασμό στο κοινό.

Στην παγκόσμια περιοδεία τους, «Music Of The Spheres», που είναι μια αποστολή αφύπνισης για τη Γη και το περιβάλλον, οι Coldplay έχουν μεριμνήσει έμπρακτα, ώστε όλοι ανεξαιρέτως να μπορούν να γίνουν μέρος αυτής της μοναδικής εμπειρίας.

Με σύνθημα «Χορεύουμε και ποδηλατούμε, βοηθάμε στην παραγωγή ενέργειας», το συγκρότημα και η εταιρεία παραγωγής φρόντισαν για την κατασκευή μιας κινητικής πίστας, η οποία τοποθετήθηκε στην αρένα, έτσι ώστε οι παρευρισκόμενοι χορεύοντας να παράγουν ηλεκτρική ενέργεια. Παράλληλα, στατικά ποδήλατα ηλεκτροδοτούν τη συναυλία.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • Doors open: 17:00
  • Antonia Kaouri on stage: 19:00
  • Maisie Peters on stage: 20:00
  • Coldplay on stage: 21:15

Η ΣΤΑΣΥ προχώρησε στην επέκταση του ωραρίου των συρμών του ΗΣΑΠ και στην προσθήκη επιπλέον δρομολογίων τις ημέρες των συναυλιών των Coldplay στο Ολυμπιακό Στάδιο ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού.

Το πρόγραμμα όπως αναρτήθηκε στη σελίδα τους στο Instagram:

Τα σχόλια στο Χ:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα