Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία της

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία της

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο προκάλεσε, την Παρασκευή (07/06), η ειδήση του θανάτου της ηθοποιού, Δέσποινας Στυλιανοπούλου, σε ηλικία 91 ετών.

Όπως έγινε γνωστό το Σάββατο (08/06), η κηδεία της Δέσποινας Στυλιανοπούλου θα γίνει την Τετάρτη (12/06), στις 13:00, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

«Ξαφνικά ένιωσε απομονωμένη η Δέσποινα Στυλιανοπούλου»

Η ανιψιά της Δέσποινας Στυλιανοπούλου, Άννα, το πρωί του Σαββάτου (08/06) στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» του MEGA για τη θεία της.

Χαρακτηριστικά, η Άννα Στυλιανοπούλου ανέφερε: «Η θεία μας, δεν έπαψε ποτέ να είναι η χαρά της ζωής και να ελπίζει ότι όλα θα πάνε καλά. Μέχρι και πριν από δύο μήνες ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, έγραφε ένα καινούργιο βιβλίο και ήταν χαρούμενη. Είχε πέσει βέβαια σωματικά, είχε χάσει λίγο τις δυνάμεις της. Αυτό ήταν και φυσιολογικό λόγω της ηλικίας της. Ανέκαθεν, όμως, ένιωθε σαν ένα κοριτσάκι 18 χρονών, δεν είχε συνείδηση της ηλικίας της».

Ακόμα, η ίδια είπε: «Τους τελευταίους μήνες έπεσε πάρα πολύ ψυχολογικά και συναισθηματικά, έβλεπε τους αγαπημένους φίλους της να "φεύγουν" από τη ζωή και αισθανόταν μόνη στο κομμάτι αυτό. Νομίζω ότι αυτό που την "έριξε" πιο πολύ απ’ όλα ήταν το γεγονός ότι δεν δούλευε όσο δούλευε τα προηγούμενα χρόνια. Μέχρι και πριν από 6 χρόνια έκανε θέατρο, είχε γράψει και το πρώτο της βιβλίο. Ξαφνικά ένιωσε απομονωμένη. Στεναχωριέμαι που τη χάσαμε, θα ήθελα να την έχω για ακόμη 10 χρόνια κοντά μας».

πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα