Βλαδίμηρος Κυριακίδης για Γιάννη Μπέζο: Δεν είναι καθόλου έτσι

Βλαδίμηρος Κυριακίδης για Γιάννη Μπέζο: Δεν είναι καθόλου έτσι

Καλεσμένος της Αθηναΐδας Νέγκα στο Action24 βρέθηκε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Ο γνωστός ηθοποιός απαντά για το απρόσμενο τέλος της σειράς «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», όπου πρωταγωνίστησε για 11 ολόκληρα χρόνια, ενώ ξεκαθαρίζει και για τη φετινή του συνεργασία με τον Γιάννη Μπέζο στη θεατρική παράσταση «Δον Κιχώτης».

«Τον ρόλο μου στη «Μουρμούρα» τον εκτίμησα πάρα πολύ. Ήταν 11 χρόνια. Αν υπάρξει κάτι παρόμοιο που να μου αρέσει, θα ήθελα να ξαναμπώ οπωσδήποτε σε αυτή την τηλεοπτική καθημερινότητα, γιατί μου αρέσει. Είναι περισσότερες οι ώρες δουλειάς, βέβαια, γιατί μετά υπάρχει και το θέατρο αλλά με σωστή σκέψη και κατάλληλη απόφαση θα ξαναμπώ», δηλώνει ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

«Είμαστε μία μικρή χώρα, δεν έχουμε εξαγώγιμα προϊόντα, δεν είμαστε στην καρδιά της Ευρώπης για να μπορούμε να πουλήσουμε παγκοσμίως. Σε μία μικρή χώρα συμβαίνουν πιο μικρά πράγματα. Το ότι κράτησε 11 χρόνια ήταν πάρα πολύ καλό. Θα μπορούσε να κρατήσει και παραπάνω αλλά δυστυχώς οι εποχές είναι μυστήριες και επικίνδυνες. Υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες για τους πάντες», απαντά ο ηθοποιός για το απρόσμενο τέλος της κωμικής σειράς του Alpha στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και δείτε το σχετικό απόσπασμα στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα