Κωνσταντίνος Αργυρός: Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα και δεν ήθελα να πω κάτι, δεν άντεχα από τον πόνο

Κωνσταντίνος Αργυρός: Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα και δεν ήθελα να πω κάτι, δεν άντεχα από τον πόνο

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνάντησε τον Θέμη Γεωργαντά στο πλατό της εκπομπής After Dark, τη νύχτα της Παρασκευής, στο πρόγραμμα του OPEN. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε από καρδιάς για πρώτη φορά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από λίγο καιρό με την μέση του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός εξομολογήθηκε πως «έχω πάρει λίγο τα κιλά μου τώρα και θα σου πω γιατί. Γιατί πέρασα από τους πιο δύσκολους μήνες της ζωής μου, είχα κάτι πάρα σοβαρό που το έχει περάσει αρκετός κόσμος. Έχω δυο κήλες στη μέση και τι γίνεται τώρα. Γυμναζόμουν και γυμνάζομαι ακόμα, προσπαθώ να κρατάω μια σειρά επειδή χρειάζεται να δυναμώσω κοιλιακούς και ραχιαίους, λόγω του tour που έκανα σε όλο τον πλανήτη δεν προλάβαινα να γυμναστώ και να κάνω κάποια πράγματα. Εκεί λοιπόν, στο tour, έπαθα κρίση. Δυο μέρες πριν τη συναυλία μού βγήκε η κήλη πιο έξω, ακούμπησε επάνω στο νεύρο και στον μυελό και έπαθα drop foot».

«Έπεσε το πέλμα στο πόδι μου και έσερνα το πόδι μου. Μου έβαλαν έκχυση κορτιζόνης στη σπονδυλική στήλη. Το περνάει αρκετός κόσμος αυτό με τη μέση, το ξέρει, γιατί η μέση είναι πάρα πολύ δύσκολο πράγμα. Όλο αυτό έγινε στην Αμερική. Ξεκίνησε από εκεί και μέχρι και τον Μάρτιο, δηλαδή από τον Νοέμβριο μέχρι και τον Μάρτιο, δεν ένιωθα το πόδι μου. Ατρόφησε το πόδι, είχα προβλήματα στη μέση, γενικότερα πέρασα πάρα πολύ δύσκολα και πραγματικά δεν ήθελα να πω κάτι».

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και δείτε το σχετικό απόσπασμα στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα