Δέσποινα Βανδή: Ένιωθα ότι παθαίνω καρδιά και πήγα στο νοσοκομείο με κρίση πανικού

Δέσποινα Βανδή: Ένιωθα ότι παθαίνω καρδιά και πήγα στο νοσοκομείο με κρίση πανικού

Την Δέσποινα Βανδή υποδέχθηκε ο Θέμης Γεωργαντάς, το βράδυ της Παρασκευής, στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή «After Dark» στο OPEN. Μεταξύ άλλων, δε, η δημοφιλής ερμηνεύτρια μίλησε για την απόφαση να εμπλακεί με τον χώρο της τηλεόρασης και τους αρχικούς της φόβους αποκαλύπτοντας πως… πήγε μέχρι και στο νοσοκομείο στο πρώτο επεισόδιο του The Voice!

Πιο συγκεκριμένα, η Δέσποινα Βανδή τόνισε πως «την τηλεόραση την φοβόμουν πολύ σε όλα τα επίπεδα. Στις συνεντεύξεις, όταν ήμουν με αγαπημένα πρόσωπα, δεν είχα πρόβλημα να συνομιλώ αλλά την πρώτη φορά που κλήθηκα να κάνω την παρουσίαση της Eurovision μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη, επειδή ήμασταν και live, θυμάμαι το εξής. Έπρεπε να βγω από τον πάνω όροφο τραγουδώντας, ακούγοντας στο αυτί μου «σε πέντε, τέσσερα», σε αυτά τα δευτερόλεπτα όπως ήμουν όρθια λέω «λιποθυμώ τώρα! Ωραία, επειδή θα λιποθυμήσεις, κάν’ το όσο πιο χαριτωμένα μπορείς σαν να είναι χορογραφία». Είχα πάρα πολύ άγχος».

«Το ίδιο και στο Voice, όταν ξεκινήσαμε. Πριν παίξει το πρώτο επεισόδιο, εκείνη την ημέρα, ένιωθα ότι παθαίνω καρδιά και πήγα στο νοσοκομείο για εξετάσεις! «Μου έρχεται έμφραγμα» έλεγα, από το άγχος μου. 

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και δείτε το σχετικό απόσπασμα στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα