Γιάννης Ξανθόπουλος – Ο πατέρας του δηλώνει: 50 τηλέφωνα έχω πάρει την οικογένεια του 19χρονου και δεν απαντούσαν

Γιάννης Ξανθόπουλος – Ο πατέρας του δηλώνει: 50 τηλέφωνα έχω πάρει την οικογένεια του 19χρονου και δεν απαντούσαν

Μερικές εβδομάδες μετά το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο Γιάννης Ξανθόπουλος, ο πατέρας του τραγουδιστή μίλησε στο Πρωινό. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην ψυχολογική κατάσταση του γιου του και υποστήριξε ότι έχει γίνει προσπάθεια να επικοινωνήσουν με την οικογένεια του 19χρονου που σκοτώθηκε.

«Ο Γιάννης του έστειλε μήνυμα του πατέρα του 19χρονου. Τι να σου πω, δεν απαντούσαν! Δεν απαντούσαν 50 τηλέφωνα έχω πάρει και δεν απαντούσαν και ο Γιάννης τους έστειλε ένα μήνυμα, τα συλλυπητήρια κι όλα. Αγόρι μου τώρα, ακόμα δεν τελειώσαμε με αυτά;

Ο Γιάννης δεν είναι ακόμα καλά. Δεν είναι καλά το παιδί. Μπορεί να πάει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις; Η ψυχολογία του δεν είναι καλά. Η ψυχολογία του, θέλει πολύ χρόνο. Πάει σε ψυχολόγο και ήρθε και ο πνευματικός και μίλησαν», δήλωσε ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου στον ΑΝΤ1.

Ο πατέρας του 19χρονου που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα, σημείωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία του με την εκπομπή ότι κανένας από την οικογένεια του Γιάννη Ξανθόπουλου δεν έχει επικοινωνήσει μαζί τους.

πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα