Βασίλης Ζούλιας για τη φωτιά στο ατελιέ του: «Κάηκε το βεστιάριο μας, με όλη μας τη δουλειά 15 ετών»

Βασίλης Ζούλιας για τη φωτιά στο ατελιέ του: «Κάηκε το βεστιάριο μας, με όλη μας τη δουλειά 15 ετών»

Γνωστή έγινε πριν από λίγες ώρες η είδηση πως χθες (31/4) στο ατελιέ του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια, ξέσπασε φωτιά. Σήμερα (1/4) ο Βασίλης Ζούλιας και ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησαν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, για όσα συνέβησαν.

Μεταξύ άλλων, ο Βασίλης Ζούλιας είπε: «Μόνο η ανθρώπινη ζωή έχει αξία και τίποτα άλλο! Δεν κάηκε το ατελιέ, έπιασε φωτιά ένας μέρος του. Κάηκαν δύο δωμάτια του ατελιέ. Κάηκε το βεστιάριο μας, με όλη μας τη δουλειά 15 ετών, ό,τι είχαμε κάνει εγώ και ο Περικλής μαζί. Δεν ήμασταν μέσα.

Γινόταν μια φωτογράφιση και έγινε κάποιο λάθος. Είναι στα χέρια της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής. Περιορίστηκε στα δύο δωμάτια και μετά ήρθε η Πυροσβεστική. Δεν ξέρω τι έγινε, γιατί δεν ήμουν εδώ.

Όταν έφτασα είχε ήδη σβήσει. Έχουν γίνουν ανακρίσεις και θα δούμε τι έγινε. Το σημαντικό είναι ότι δεν τραυματίστηκε κανείς. Μόνο ένα μέρος του ατελιέ κάηκε, είναι μεγάλος χώρος. Από τα 700 τ.μ. κάηκαν τα 35 τ.μ. Ακούστηκαν δραματικά πράγματα!».

«Η αξία είναι ανυπολόγιστη γιατί δεν μιλάμε για ντουβάρια, μιλάμε για ρούχα 15 ετών υψηλής ραπτικής», σημείωσε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα