Λάκης Λαζόπουλος: Η στιγμή που λύγισε για τον θάνατο της συζύγου του

Λάκης Λαζόπουλος: Η στιγμή που λύγισε για τον θάνατο της συζύγου του

Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του όταν αναφέρθηκε στην απώλεια της συζύγου του.

Ο θάνατος της Τασούλας Λαζοπούλου το 2019, έκανε τον ίδιο να σταματήσει να φοβάται τον θάνατο, όπως εξομολογήθηκε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και την Ελεονώρα Μελέτη.

Εμφανώς συγκινημένος ο Λάκης Λαζόπουλος σημείωσε: «Πάντα μια παρέα κι ένας άνθρωπος που αγαπάς, σου λείπει». Με έναν κόμπο στον λαιμό, ο ίδιος παραδέχτηκε ότι αν και δεν είναι άνθρωπος που συγκινείται εύκολα, όταν αναφέρεται στη γυναίκα του, δεν μπορεί να μην συγκινηθεί.

«Είχατε πει πως “δεν της έδωσα τον παραπάνω έρωτα που ζήταγε από μένα”. Το μετανιώσατε;» τον ρώτησε σε κάποιο σημείο η Ελεονώρα Μελέτη με τον ίδιο να αποκρίνεται: «Και να το μετάνιωσα, δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο».

«Μεγαλώνοντας οι αναμνήσεις έχουν έναν τρόπο όταν δημιουργούνται, ανοίγουν ορμητικά τις πόρτες και βγαίνουν. Όταν είσαι 15, 18 ή 20, θα συγκινηθείς για τρέχοντα πράγματα όπως το ότι χωρίζεις, χάνεις αυτόν που αγαπάς.. Τώρα οι αναμνήσεις είναι σαν κλεισμένα ποτάμια μέσα που ξαφνικά ανοίγουν, έρχονται όλες οι μνήμες σε κατακλύζουν και υγροποιούνται» πρόσθεσε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Πηγή: instyle.gr

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα