Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η απάντηση στον Λιάγκα για το αν ταξιδεύει με δικά της λεφτά

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η απάντηση στον Λιάγκα για το αν ταξιδεύει με δικά της λεφτά

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (05/03) στην παρέα του “Πρωινού” και πήρε θέση στο πάνελ της εκπομπής. Ο Γιώργος Λιάγκας όμως με το “καλημέρα σας” θέλησε να μάθει πού βρίσκει τα χρήματα για να ταξιδέψει.

Η influencer και πρώην παίκτρια του My Style Rocks δήλωσε πώς όλα στη ζωή της είναι πολύ καλά, καθώς όπως είπε, “περνάω όμορφα, είμαι καλά με τον εαυτό μου, βγαίνω αρκετά, ταξιδεύω αρκετά, δουλεύω αρκετά, τα κάνω όλα πολύ”.

Ο παρουσιαστής έκρινε τότε σκόπιμο να ρωτήσει την καλεσμένη του αν τα ταξίδια που κάνει είναι με δικά της λεφτά ή είναι χορηγικά, όπως συχνά συμβαίνει για εμπορικούς σκοπούς με τους influencers.

“Τα πληρώνω, δουλεύω γιατί μου αρέσει προφανώς να είμαι άνετη οικονομικά για να κάνω αυτά τα ταξίδια και είναι κάτι που με γεμίζει. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να απολογούμαστε η χ, ψ Αθηνά Οικονομάκου και ο καθένας γι’ αυτόν τον λόγο. Όλοι δεχόμαστε σχόλια από τη στιγμή που υπάρχει προβολή, ξέρεις ότι είναι στο παιχνίδι κι αυτό. Δεν απαντάω σε αυτά γιατί είναι ένας φαύλος κύκλος. Ο καθένας μπορεί να χαλάει τα χρήματά του όπως θέλει“, είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Συνεχίζοντας τις σχετικές ερωτήσεις ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τότε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για το ποιες είναι οι πηγές των εισοδημάτων της, με εκείνη να έρχεται αρχικά σε αμηχανία.

“Θα βγάλουμε τώρα να τα μετρήσουμε… Είναι το μαγαζί με τα ρούχα, το online shop μου και βέβαια κάποια διαφημιστικά, προϊοντικά από το Instagram. Και τα διάφορα τηλεοπτικά που υπήρχαν κατά καιρούς”, είπε η ίδια.

πηγή: news247.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα