Στέλιος Ρόκκος: Σκέφτομαι να φύγω από τη Λήμνο – η θάλασσα τέλειωσε για μένα

Στέλιος Ρόκκος: Σκέφτομαι να φύγω από τη Λήμνο – η θάλασσα τέλειωσε για μένα

Ο Στέλιος Ρόκκος άνοιξε την καρδιά του στον Γιώργο Λιάγκα για την απώλεια του αδελφού του και πόσο τον επηρέασε συναισθηματικά.

Τα χτυπήματα για τον Στέλιο Ρόκκο ήταν απανωτά τα τελευταία χρόνια. Πρώτα έχασε τον μεγαλύτερο αδελφό του, τον Κώστα, το καλοκαίρι του ’21, και φέτος τον μικρότερο, τον Νίκο, σε ηλικία μόλις 50 χρόνων. Ο Νίκος συγκεκριμένα εντοπίστηκε νεκρός στη βάρκα του μετά από επίμονες έρευνες ανοιχτά του χωριού Παναγιά

Και τα δύο αδέλφια ζούσαν στην Λήμνο, τόπο καταγωγής του τραγουδιστή, ο οποίος περνάει κάθε χρόνο αρκετούς μήνες στο νησί, ασχολούμενος με το ψάρεμα, την καλλιέργεια και την ξυλογλυπτική.

«Η θάλασσα τέλειωσε για μένα. Έχω βάλει αγγελία για το σκάφος, έχω δώσει όλο τον εξοπλισμό. Έχει τελειώσει κι εγώ μαζί της. Την τελευταία φορά που δοκίμασα να πάω, δεν πέρασα καθόλου καλά» είπε σήμερα ο Στέλιος Ρόκκος στον Γιώργο Λιάγκα, τον οποίο επισκέφτηκε στο «Πρωινό».

«Γενικά πολλά πράγματα τα μοιραζόμουν πάρα πολύ με αυτόν τον άνθρωπο. Κάνω πολύ άσχημες σκέψεις, σκέψεις που δεν υπολόγιζα ότι θα κάνω ποτέ στη ζωή μου. Η Λήμνος, ωραίο νησί είναι, ήταν και αυτός, η μάνα μου, η αδελφή μου, ο κολλητός μου, οι φίλοι μου. Τώρα δεν είναι τίποτα ίδιο. Σκέφτομαι να φύγω.

Άστο… είναι δύσκολο. Προσπαθώ πολύ, ποτέ δεν θα σταματήσει αυτό. Προσπαθώ πολύ γιατί πρέπει. Είναι δύσκολο, είναι δύσκολο…

Ήταν πολύ φρέσκος ο χαμός του Κώστα για να διαχειριστώ αυτό. Με τον Κώστα δεν ήμασταν τόσο κολλητοί όσο με τον Νίκο. Με τον Κώστας μάλωνα συνέχεια για τον Νίκο από μικρά παιδιά – τον Νίκο υποστήριζα όσο άδικο και αν είχε, ήταν ο μικρός» εξομολογήθηκε ο Στέλιος Ρόκκος και περιέγραψε τις συνθήκες γύρω από τον θάνατο του αδελφού του που συγκίνησε το πανελλήνιο.

«Θα αναλάμβανε ως πρόεδρος στο χωριό και ήθελε να βγάλει χταπόδια, να κόψουν και την πίτα, διάφορα. Είχε φτιάξει έναν χώρο γιατί τα καφενεία κλείνουν τον χειμώνα, για να γεροντάκια. Εγώ είχα φέρει σόμπα, άλλος είχε φέρει τηλεόραση, αυτός είχε φέρει τις καρέκλες από το καφενείο, είχε φέρει κάτι συμπράγκαλα εκεί να φτιάχνουνε τα καφεδάκια τους κι ήθελε να του κάνει κάτι σαν εγκαίνια».

Και πρόσθεσε κάτι που εντυπωσιάζει: «Το άσχημο είναι ότι όποιος με βρίσκει στον δρόμο μου λέει συλλυπητήρια αλλά έτσι μου τον φέρνουν συνέχεια στο μυαλό και δεν θέλω. Το καταλαβαίνω ότι ο άλλος έχει στενοχωρηθεί αλλά όπου πηγαίνω μου το λένε και το καταλαβαίνω ότι θέλουν να μου δείξουν ότι με συμπονάνε και δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο νευριάζω εκείνη την ώρα. Θέλω να ηρεμήσω και να προχωρήσω.

Τόση αγάπη δεν περίμενα ποτέ στη ζωή μου να νιώσω από τον κόσμο», πρόσθεσε συγκινημένος ο Στέλιος Ρόκκος.

Πηγή: iEidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα