Κούγιας για Λαζόπουλο: Τι να πεις γι’ αυτόν τον άνθρωπο;

Κούγιας για Λαζόπουλο: Τι να πεις γι’ αυτόν τον άνθρωπο;

Σήμερα εκδικάζεται στο εφετείο η καταγγελία για ξυλοδαρμό, που είχε κάνει πριν από αρκετά χρόνια ο Λάκης Λαζόπουλος κατά του Αλέξη Κούγια, όταν και οι δύο είχαν βρεθεί στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν η Δέσποινα Βανδή και ο Αντώνης Ρέμος.

Τότε ο ηθοποιός είχε υποβάλει μήνυση για απλή σωματική βλάβη και εξύβριση, καθώς, όπως υποστηρίζει, ο Αλέξης Κούγιας του είχε επιτεθεί πιάνοντάς τον από τον λαιμό.

Σήμερα, ο δημοσιογράφος του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 με αφορμή το δικαστήριο επικοινώνησε με τον ποινικολόγο, ο οποίος, αρχικά, είπε:

«Είναι οι εξάμηνες εξετάσεις που κάνω για την ασθένεια από την οποία πάσχω. Είναι εξετάσεις προκαθορισμένες, γι’ αυτό δεν μπορώ σήμερα να παραστώ στο δικαστήριο».

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος ρώτησε: «Ο εν λόγω κύριος έχει πει πολλά για εσάς, βρίσκεστε στα δικαστήρια, Για εκείνη τη μέρα, που είχατε πιαστεί στα χέρια, έχετε μετανιώσει;»

«Δεν είχαμε πιαστεί καν στα χέρια. Αυτό το σκέλος της μηνύσεως, που είχε κάνει, έχει απορριφθεί. Είπε ψέματα και γι’ αυτόν τον λόγο τον έχω μηνύσει. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν έχει ζητήσει ούτε μια συγγνώμη ποτέ, οπότε τι να πεις γι’ αυτόν τον άνθρωπο», απάντησε ο Αλέξης Κούγιας.

«Έχει κληθεί ως μάρτυρας και η κυρία Δέσποινα Βανδή» ανέφερε ο δημοσιογράφος με τον ποινικολόγο να απαντά:

«Πιθανώς, γιατί εκείνη την ώρα τραγουδούσε. Θα τη συναντήσουμε κάπου. Όταν γίνει το δικαστήριο, θα τα πούμε».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα