Γιάννα Τερζή: Έμαθα ότι έχω όγκο κατά λάθος, πλέον έχω μια μικρή αναπηρία

Γιάννα Τερζή: Έμαθα ότι έχω όγκο κατά λάθος, πλέον έχω μια μικρή αναπηρία

Η Γιάννα Τερζή μίλησε για τα πρώτα της βήματα στη μουσική βιομηχανία, για τα χρόνια που μετακόμισε στην Αμερική και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Η Γιάννα Τερζή συνάντησε τη Zoe Pre στο Podcast της στο Youtube όπου μίλησαν για τη ζωή της στην Αμερική, το πρόβλημα υγείας της και το βαρύ επίθετο του πατέρα της Πασχάλη Τερζή.

«Πρώτη φορά που τραγούδησα και το έκανα επαγγελματικά, ήταν σε νυχτερινό κέντρο. Έδωσα τις Πανελλήνιες, πέρασα στο ΠΑ.ΠΕΙ. αλλά δεν πήγα ποτέ και τώρα πήρα την απόφαση να την ξεκινήσω ξανά. Ξεκίνησα να τραγουδάω μαζί με τον πατέρα μου και έτσι το άφησα πίσω. Το έχω κάνει πολύ συνειδητοποιημένα. Δεν παρακολουθώ κάθε μέρα, αλλά είμαι τακτική. Σε λίγες ημέρες θα έχω την πρώτη μου εξεταστική. Είχα καημό να τραγουδήσω σε σκηνή με κόσμο κανονικά και κάπως έτσι μπήκα στη νύχτα. Για εμένα είχα αργήσει κιόλας, μέχρι τα 19 μόνο διάβαζα. Το πρώτο τραγούδι που τραγούδησα ήταν της Νατάσσας Θεοδωρίδου, ένα λάτιν. Δεν είχα τρακ, είχα πλήρη άγνοια», είπε αρχικά η Γιάννα Τερζή.

Είναι ένας τίτλος που σου φοριέται και δεν μπορείς να πετάξεις από πάνω σου
Σχετικά με το όνομα του πατέρα της, Γιάννη Τερζή, η Γιάννα Τερζή ανέφερε πως οι γονείς της δεν την είχαν προετοιμάσει για αυτό. «Κατάλαβα πολύ αργά το κύμα που ερχόταν απ’ έξω για το όνομα του πατέρα μου. Οι γονείς μου δεν προετοίμασαν για αυτό και θα το ήθελα να με έχουν ενημερώσει. Μου ήρθε σαν σφαλιάρα όλο αυτό, δεν το περίμενα. Είναι ένας τίτλος που σου φοριέται και δεν μπορείς να πετάξεις από πάνω σου».

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα