Γιάννης Σαββιδάκης: Έχω κάνει σχέση με θαυμάστριες, ήταν πολύ ώριμες και σωστές

Γιάννης Σαββιδάκης: Έχω κάνει σχέση με θαυμάστριες, ήταν πολύ ώριμες και σωστές

Στην κάμερα της εκπομπής «I Love ΣουΚού» και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου μίλησε ο Γιάννης Σαββιδάκης, με αφορμή την πρεμιέρα των ζωντανών του εμφανίσεων. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην πορεία του αλλά και στις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχθεί από θαυμάστριες στο παρελθόν.

«Αν σας πω την πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού που έχω εισπράξει, δεν θα «βγει» στον αέρα. Θα πρέπει η εκπομπή να είναι για άνω των 18 ετών», δηλώνει ο Γιάννης Σαββιδάκης, ενώ παραδέχεται πως βάση σεναρίου ο Κώστας Ευρυπιώτης είχε τις περισσότερες κατακτήσεις στο σήριαλ «Της Ελλάδος τα Παιδιά».

«Έχω κάνει σχέση με θαυμάστριες μία-δυο φορές, με κοπέλες που με προσέγγισαν. Ήταν πολύ ώριμη και σωστή η σχέση μας», παραδέχεται ο τραγουδιστής στην κάμερα του ΑΝΤ1.

«Τα γράμματα από τις θαυμάστριες ερχόντουσαν στο σπίτι μου από τη δισκογραφική εταιρεία με μαύρες σακούλες σκουπιδιών. Έγραφα, απαντούσα και είχε πιαστεί το χέρι μου.

Δεν μπορούσα να μην απαντήσω, όταν για παράδειγμα ένα κοριτσάκι από την Κοζάνη περίμενε πώς και πώς να πάρει την απάντηση με το αυτόγραφό μου. Το θεωρούσα ιερή μου υποχρέωση. Έχω φυλάξει περίπου 100 από εκείνα τα γράμματα», περιγράφει αμέσως μετά ο Γιάννης Σαββιδάκης στη Νάντια Ρηγάτου.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Γιάννης Σαββιδάκης παραδέχεται πως θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ένα remake της σειράς «Της Ελλάδος τα Παιδιά», αν και θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο μετά τον θάνατο του Κώστα Ευρυπιώτη.

πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα