Πρώτη έξοδος από το Παλάτι για την Κέιτ Μίντλετον μετά τη σοβαρή χειρουργική επέμβαση

Πρώτη έξοδος από το Παλάτι για την Κέιτ Μίντλετον μετά τη σοβαρή χειρουργική επέμβαση

Την πρώτη της έξοδο από το Παλάτι του Ουίνσδορ, μετά την νοσηλεία της και τη σοβαρή επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε πριν από τρεις εβδομάδες, πραγματοποίησε η Κέιτ Μίντλετον.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, η πριγκίπισσα της Ουαλίας δείχνει σαφή σημάδια βελτίωσης και ο ρυθμός ανάρρωσής της κρίνεται ικανοποιητικός.

Η Κέιτ Μίντλετον αναχώρησε μαζί με τον σύζυγό της Πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα τρία παιδιά τους για την εξοχική Οικία Σάντριχαμ της βασιλικής οικογένειας, στην οποία βρίσκεται ο βασιλιάς Κάρολος μετά την διάγνωσή του με καρκίνο.

Σημειώνεται πως ο Βασιλιάς Κάρολος είχε επισκεφτεί την Κέιτ Μίντλετον όταν αυτή νοσηλευόταν στο νοσοκομείο αλλά και όταν είχε μεταφερθεί, μετά τη νοσηλεία της, στο Adelaide Cottage, το σπίτι των τεσσάρων υπνοδωματίων της οικογένειας στο Windsor Home Park.

Καθώς ξεκίνησαν και οι σχολικές διακοπές και έτσι τα παιδιά δεν θα έχουν υποχρεώσεις, η πριγκιπική οικογένεια αποφάσισε να επισκεφθεί τον βασιλιά Κάρολο και την βασίλισσα Καμίλα για λίγες μέρες. Σύμφωνα πάντα με τη Daily Mail, η Κέτι και η οικογένειά της θα μείνουν στο Anmer Hall, το σπίτι τους στο κτήμα Σάντριχαμ.

Στην μοναδική δήλωση του Παλατιού σχετικά με την υγεία της Κέιτ Μίντλετον, εκπρόσωπος των Ανακτόρων δήλωσε ότι «με βάση τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντα πριν από το Πάσχα».

Μέχρι στιγμής, δεν έχει δοθεί καμία λεπτομέρεια σχετικά με την φύση της χειρουργικής επέμβασης, ωστόσο πηγές του Παλατιού διαψεύδουν τα σενάρια περί καρκίνου.

Πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα