Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έχω κάνει αυξητική στήθους, το έκανα για να αρέσω σε μένα

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έχω κάνει αυξητική στήθους, το έκανα για να αρέσω σε μένα

Καλεσμένη στη διαδικτυακή εκπομπή του Fipster στο YouTube βρέθηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για τις πλαστικές επεμβάσεις που τα τελευταία χρόνια γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλείς, καθώς και για την επιρροή των social media στις κοινωνικές μας συναναστροφές.

«Έχω κάνει και εγώ πλαστική αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχω αλλάξει. Αν θέλεις κάτι να βελτιώσεις πάνω σου, δεν είναι κακό αλλά πάντα με μέτρο. Εγώ είμαι αυτής της άποψης», παραδέχεται η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Αν κάποιος θέλει να κάνει κάτι σε υπερβολή, ας το κάνει, γιατί πρέπει να πούμε εμείς “α έχεις βάλει χείλη, είσαι βίζιτα”. Εγώ την πλαστική δεν την έκανα για να αρέσω στην κοινωνία, το έκανα για να αρέσω σε εμένα. Έχω κάνει αυξητική στήθους», συμπληρώνει η δημοσιογράφος.

Σε άλλο σημείο της συζήτησης, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σχολίασε για τις δεύτερες ευκαιρίες στις σχέσεις: «Δεν πιστεύω στις δεύτερες ευκαιρίες, για εμένα ο άνθρωπος δεν αλλάζει. Μπορεί να βελτιωθεί και να εξελιχθεί, αλλά δεν αλλάζει ο πυρήνας του. Είμαι υπέρ των δεύτερων ευκαιριών, έχω δώσει δεύτερη ευκαιρία και σε φιλική και σε ερωτική σχέση. Καμία φορά δεν μου βγήκε σωστή, βελτιώθηκε ως ένα σημείο και μετά έγιναν πάλι τα ίδια».

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και δείτε το σχετικό απόσπασμα στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα