Γιώργος Καραμίχος: Είναι ντροπή εν έτει 2024 να ακούμε γυναίκα βουλευτή να λέει αυτό το πράγμα

Γιώργος Καραμίχος: Είναι ντροπή εν έτει 2024 να ακούμε γυναίκα βουλευτή να λέει αυτό το πράγμα

Πολύ καυστικός φάνηκε ο Γιώργος Καραμίχος για όσους αντιδρούν στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Fay’s Time».

«Θα έπρεπε να έχει τελειώσει το θέμα με το νομοσχέδιο. Θα έπρεπε να έχει πάρει την απόφαση ο «πατέρας του σπιτιού», ο πρωθυπουργός… Την πήρε, αλλά έχει τόση φασαρία, βγαίνουν όλοι να μιλήσουν, ακόμα και εμείς που μιλάμε… Όταν ο διάλογος περνάει σε στόματα που δεν ξέρουν να μιλούν, δεν ξέρουν να ακούν, απλώς πρέπει να πουν κάτι βασισμένο στον δικό του φόβο…», είπε αρχικά ο Γιώργος Καραμίχος και συνέχισε ως εξής: 
«Είναι ντροπή να ακούω γυναίκα βουλευτή να λέει εν έτει 2024 ότι κινδυνεύει η πυρηνική οικογένεια με το να υιοθετηθούν κάποια παιδιά από ανθρώπους που θα τα αγαπάνε.

Είναι το ίδιο επιχείρημα που χρησιμοποιούσαν κάποιοι άντρες βουλευτές μέχρι το 1950 για να απαγορεύσουν στις γυναίκες να ψηφίζουν, να εκλέγουν και να εκλέγονται. Και η ίδια που έχει εκλεγεί, χρησιμοποιεί το ίδιο επιχείρημα που χρησιμοποιούσαν πριν 70 χρόνια οι άλλοι, ώστε να μην μπορεί να εκλεγεί».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα