Μαριάντα Πιερίδη – Δημήτρης Κατριβέσης: Οριστικός χωρισμός για το ζευγάρι

Μαριάντα Πιερίδη – Δημήτρης Κατριβέσης: Οριστικός χωρισμός για το ζευγάρι

Η κρίση στη σχέση της Μαριάντας Πιερίδη και του συζύγου της, του γνωστού σεφ Δημήτρη Κατριβέση τροφοδότησε την επικαιρότητα στο τέλος του καλοκαιριού κι έγινε αφορμή για πολλές συζητήσεις. Τότε, η τραγουδίστρια, η οποία συμμετείχε στην πρωινή εκπομπή του Open «Καλοκαίρι # not», δέχτηκε ένα μήνυμα στο κινητό της που την τάραξε πολύ και αποφάσισε να το μοιραστεί με τον κόσμο.

 Το μήνυμα αφορούσε στον σύζυγό της και, παρότι δεν μάθαμε ποτέ με ακρίβεια τις περιείχε, όλοι καταλάβαμε ότι αναφέροντα στην ύπαρξη τρίτου προσώπου στη σχέση του ζευγαριού.

Η Μαριάντα Πιερίδη μίλησε εκτενώς σε συνεντεύξεις που ακολούθησαν το περιστατικό για τα αισθήματά της και την ταραχή που ένιωσε μέσα της λαμβάνοντας το μήνυμα, που μάλιστα έγινε αιτία να θεωρήσουν κάποιοι ότι υπήρχε κρίση στη σχέση της με τους συμπαρουσιαστές της και συγκεκριμένα με τη Φελίσια Τσαλαπάτη.

Όπως και να έχει, το ζευγάρι που παντρεύτηκε τον Ιανουάριο του 2017, μετά την πρώτη τρικυμία, αποφάσισε να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στη σχέση του, και για χάρη του μικρού γιου της Μαριάντας, από προηγούμενη σχέση της τραγουδίστριας, ο οποίος μεγάλωνε με τον Δημήτρη Κατριβέση.

Τελικά, όπως αποδείχθηκε, το χάσμα ήταν πολύ μεγάλο για να γεφυρωθεί κι έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του Νίκου Γεωργιάδη που μετέφερε σήμερα στο «Πρωινό Σουσού», το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει.

Ο χωρισμός είναι με κοινή απόφαση και δεν θα επηρεάσει τις κοινές επιχειρηματικές ασχολίες τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα