Ανδρέας Μικρούτσικος: Έχασα τα πάντα μέσα σε μία εβδομάδα, έφτασα να είμαι πένης και αλήτης

Ανδρέας Μικρούτσικος: Έχασα τα πάντα μέσα σε μία εβδομάδα, έφτασα να είμαι πένης και αλήτης

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη. Ο παρουσιαστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την περίοδο που υπέστη οικονομική καταστροφή.

«Όταν συνέβη η οικονομική μου καταστροφή, έχασα τα πάντα μέσα σε μία εβδομάδα. Από τη μία μέρα στην άλλη, έφτασα να είμαι “πένης και αλήτης”. Καταλαβαίνεις πώς το λέω, να μην έχω  πού την κεφαλήν κλίνη. Το ήπια το πικρό ποτήρι μέχρι τέλους, χωρίς να με δαμάσει. Οι 24ωροι αιώνες που ζούσα στο κλουβί της καθημερινότητας του σπιτιού μου μπορεί να με τάραξαν, αλλά δεν με δάμασαν. Γιατί είχα ένα μυαλό που στηριζόταν, είχα πάρα πολύ συναίσθημα να μπορώ να σκέφτομαι, να αγαπάω, να νιώθω, να σε αντιλαμβάνομαι», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε στη συνέχεια: «Όταν τράβαγα τον αλίμονο και χτύπαγε συνέχεια η πόρτα και κάνανε θυροκολλήσεις, κι ερχόταν το ένα εξώδικο μετά το άλλο, αν με έπαιρνες τηλέφωνο και μου έλεγες “Ανδρέα, συμβαίνει αυτό με τον πατέρα μου”, εγώ και αν δεν ήμουν εκεί με το σώμα μου, θα ήμουν με το πνεύμα μου. Θα μιλάγαμε όλο το βράδυ.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα