O Πάνος Βλάχος και 4 διάσημοι που έπαθαν Νταλάρα

O Πάνος Βλάχος και 4 διάσημοι που έπαθαν Νταλάρα

Βάλε ένα «ξέσπασε κατά των δημοσιογράφων» στο google και θα έχεις να διαβάζεις υλικό για πολύ καιρό. Οι διάσημοι έχουν έναν κοινό παρονομαστή στη ζωή τους, μία έκθεση που μάλλον δεν είχαν υπολογίσει πόσο μεγάλη θα είναι. Μία αναγνωρισιμότητα που ποτέ δεν περιορίζεται αυστηρά στο τι κάνουν στη δουλειά τους.

Μία περιέργεια κοινού και δημοσιογράφων για όσα σκέφτονται. Και ένα σύστημα που ανατροφοδοτείται συνεχώς από κάθε τους λέξη για να παράξει «πιασάρικους» τίτλους, ίντριγκα και τελικά να πάρει την προσοχή από εκεί όπου θα ήθελαν να είναι (στη δουλειά τους) και να τη στρέψει εκεί που θέλει (στη ζωή τους). Ο Γιώργος Νταλάρας έκανε το δικό του ξέσπασμα για το οποίο γράφτηκαν πολλά. Αλλά δεν είναι ο μόνος.

Ο Γιώργος Νταλάρας έχει δώσει την τελευταία αφορμή στην ελληνική showbiz για να ξεσπάσει κόσμος και ντουνιάς κατά των media. Ανάμεσά τους βρέθηκε και ο Πάνος Βλάχος, ο οποίος θέλοντας να προλάβει άβολες ερωτήσεις κατάφερε να κατηγορήσει τα media προκαταβολικά, στην πρεμιέρα της σειράς 17 Κλωστές.

Ο Πάνος Βλάχος όπως και 4 ακόμα διάσημοι έχουν έρθει αντιμέτωποι με δημοσιογράφους και τηλεοπτικές κάμερες για δηλώσεις «στο πόδι» και δεν έχουν κρύψει την ενόχλησή τους. Παρακάτω θα θυμηθείς τέτοιες περιπτώσεις.

Πάνος Βλάχος

«Είναι πολύ όμορφη στιγμή για μένα, ελπίζω να μη τη λερώσετε… Ελπίζω να μη τη λερώσετε και να την κρατήσετε όμορφη. Από τις σπάνιες συνθήκες που κάποιοι καλλιτέχνες που μπορούν να βρεθούν σε ένα τέτοιο πλαίσιο.

Τα ΜΜΕ έχουν την τάση να λερώνουν κάθε τι όμορφο. Αυτό εννοούσα. Κάθε τι που έγινε με κόπο, κάθε τι που προσπαθεί να φτάσει κάπου, προσπαθείτε να το υποβαθμίσετε και σας παρακαλώ αν θέλετε να μην το κάνετε. Δεν είναι υποχρεωτικό και να θέλετε», είπε στους δημοσιογράφους ο Πάνος Βλάχος προκαλώντας αντιδράσεις.

Στην επόμενη συνάντησή του με την κάμερα του Πρωινού ΣουΣού, ο Πάνος Βλάχος απέφυγε ευγενικά να σχολιάσει περαιτέρω τις δηλώσεις του. «Καλησπέρα. Δεν έχω να σου πω κάτι, αλήθεια. Δεν έχω να σου πω κάτι. Ευχαριστώ. Αν θέλεις μπορείς να έρθεις να πιείς ένα ποτό. Μη σε ταλαιπωρώ τώρα. Αλήθεια, δεν έχω να πω κάτι. Ευχαριστώ που ήρθατε. Να είστε καλά», είπε.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Πάνος Βλάχος είπε την άποψη του για τα media, η οποία όπως καταλαβαίνεις δεν είναι και η καλύτερη. Πολύ πριν τον Γιώργο Νταλάρα, το 2021 είχε μιλήσει σε συνέντευξή του για τους δημοσιογράφους με το «μαρκούτσι», ξεσπώντας για το κλίμα διχασμού ανάμεσα σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους με αφορμή την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από την παράσταση Ρινόκερος. Ούτε λίγο, ούτε πολύ τότε είχε πει ότι οι δημοσιογράφοι έχουν την τάση να «ρίχνουν λάδι στη φωτιά».

«Πιστεύω ότι επιτελείται ένα έγκλημα από τους έχοντες το μαρκούτσι και τις εκπομπές αυτό το διάστημα και προς Θεού δεν το λέω για σένα, ξέρω ότι αφού το κάνουν οι άλλοι πρέπει να το κάνετε κι εσείς. Γιατί προσπαθείτε να ρίξετε και άλλο φόβο και υπάρχει μια μέγγενη φανατισμού και μάχης στην οποία εσείς ρίχνετε λάδι στη φωτιά και γουστάρετε πάρα πολύ. Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου αυτό», είχε πει ο Πάνος Βλάχος.

Δημήτρης Πετρόπουλος

Πριν από λίγο καιρό στην θεατρική πρεμιέρα της παράστασης Η λέξη πρόοδος στο στόμα της μητέρας μου ηχούσε πολύ φάλτσα, ο Δημήτρης Πετρόπουλος διέκοψε τις δηλώσεις που παραχωρούσε η δημοσιογράφος Ναταλία Αργυράκη στις τηλεοπτικές κάμερες για να κάνει τη δική του παρέμβαση για όλα όσα οι δημοσιογράφοι ρωτούσαν τους παρευρισκόμενους.

«Μπορώ να παρέμβω; Είναι και οι κάμερες τώρα επάνω σου; Τώρα μετά από μία συγκεκριμένη παράσταση μιλάμε για άλλα θέματα;», ρώτησε ο Δημήτρης Πετρόπουλο. «Είναι ποικίλης ύλης συνήθως οι εκπομπές», του απάντησε η δημοσιογράφος και εκείνος συνέχισε: «Πολύ μεγάλης διάρκειας όμως η ποικίλη ύλη σε σχέση με την παράσταση. Πριν από σένα έπαιρναν συνέντευξη από κάποιον που εγώ – χίλια συγγνώμη – δεν τον γνωρίζω και είδα μία συνέντευξη που κράτησε 20 λεπτά», είπε λίγο πριν αποχωρήσει.

Γιάννης Μπέζος, συχνά πυκνά

Ο Γιάννης Μπέζος είναι άνθρωπος που δεν διστάζει να γίνει δυσάρεστος ενώ δεν τον ενοχλεί καθόλου πώς θα τον χαρακτηρίσουν, αν νιώσει ότι δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τον συνομιλητή του. Κάπως έτσι έχει χαρίσει ατάκες όπως «Δεν απαντάω σε αγράμματους», με αφορμή μία ερώτηση δημοσιογράφου για παράσταση στην οποία έπαιζε η κόρη του, αλλά και την απάντηση: «Σας παρακαλώ, μη με κυνηγάτε, σας το έχω πει εκατό φορές.

Μη με φέρνετε σε δύσκολη θέση. Σας παρακαλώ πολύ, έλεος. Δεν θα κάνω καμία δήλωση, όχι, δεν έχω να κάνω δήλωση», σε δημοσιογράφους που τον έψαχναν για μία του δήλωση μετά την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη στο δικαστήριο.

Ο ίδιος είχε εξηγήσει τη στάση του απέναντι στους δημοσιογράφους σε συνέντευξή του στην Αθηναΐδα Νέγκα.

«Οι δημοσιογράφοι κάνουν την δουλειά τους. Το θέμα δεν είναι τι θα με ρωτήσουν οι δημοσιογράφοι, το θέμα είναι να κάνω εγώ τις ερωτήσεις με έναν τρόπο. Πολλές φορές το καταφέρνω. Αυτό, βέβαια, δεν γίνεται με το να υποβάλλω τις ερωτήσεις, αλλά με το κλίμα που διαμορφώνεται. Δηλαδή υπάρχουν δημοσιογράφοι στους οποίους, κάθε φορά που μου μιλούν, δεν τους απαντώ καν και δεν αισθάνομαι καθόλου άσχημα γι’ αυτό», είχε πει χαρακτηριστικά.

Βλαδίμηρος Κυριακίδης

Το ζήτημα «ρωτάω ό,τι θέλω όπου κι αν τους πετύχω», έχει βασανίσει πολλούς διάσημους στην Ελλάδα. Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ήταν ένας από τους διάσημους που τελευταία αποφάσισε να πει στον δημοσιογράφο απέναντί του ότι δεν είναι όλες οι ερωτήσεις κατάλληλες για κάθε περίσταση.

Στην πρεμιέρα της παράστασης Dalida – La Diva στο Θέατρο Παλλάς, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το «μυστικό» του γάμου του με την Έφη Μουρίκη.

«Δεν είναι ερώτηση αυτή, μετά τη Dalida. Μυστικό γάμου… Όχι. Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση, δυστυχώς», σημείωσε και συνέχισε ευγενικός αλλά ενοχλημένος: «Επιμένετε όμως! Δεν μπορώ να απαντήσω ευχαριστώ».

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Στην κοπή της πίτας της παράστασης The Humans, συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες τον σκηνοθέτη της, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Κι ενώ απάντησε σε ερωτήσεις για το πώς πέρασε τις γιορτές αλλά και για τις κριτικές που δέχεται και κατά πόσο τις διαβάζει η συζήτηση πέρασε στην προσωπική του ζωή και βρήκε «τοίχο».

«Άσχετη ερώτηση, δεν με στενοχωρεί τίποτα», είπε μην κρύβοντας τη δυσαρέσκειά του ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Πηγή: ladylike.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα