Χάρης Κωστόπουλος: Συντετριμμένοι στην κηδεία του η σύζυγός του και τα παιδιά τους

Χάρης Κωστόπουλος: Συντετριμμένοι στην κηδεία του η σύζυγός του και τα παιδιά τους

Το τελευταίο «αντίο» λένε σήμερα (23/1) συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές στον Χάρη Κωστόπουλο. Ο επιτυχημένος τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 60 ετών, τα ξημερώματα του Σαββάτου (20/1) έπειτα από πολύμηνη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο τον τελευταίο μήνα.

Η εξόδιος ακολουθία και η ταφή του τραγουδιστή πραγματοποιείται στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας. Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί ο Σύλλογος «Φλόγα» Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

Συντετριμμένοι είναι η σύζυγος του τραγουδιστή, Βιβή και οι δύο γιοι του ζευγαριού, Ραφαήλ και Χρήστος. Το παρών στην κηδεία έδωσαν και η σύζυγος και η κόρη του Βασίλη Καρρά, καθώς οι δύο οικογένειες συνδέονται με κουμπαριά και στενή φιλία.

Διονυσίου για Κωστόπουλο: «Ήξερα ότι το πάλευε χρόνια»
Στην κηδεία βρέθηκαν και εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού κόσμου. Μεταξύ αυτών και ο Άγγελος Διονυσίου, ο οποίος έκανε και δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα.

Συγκεκριμένα ο Άγγελος Διονυσίου είπε: «Ήξερα ότι το πάλευε χρόνια, πέρασε κάποια στιγμή και την ώρα που τραγουδούσε σε ένα μαγαζί αρρώστησε πάλι δυστυχώς και μας έφυγε. Πριν από δύο μήνες ήμασταν μαζί καλεσμένοι στον γάμο ενός φίλου και τον είδα μια χαρά. Μιλήσαμε και μου είπε ότι το παλεύει, ότι είναι καλά και ξαφνικά μπήκε στο νοσοκομείο και μάθαμε ότι έφυγε. Ήταν πολύ νέο παιδί, πολύ καλό παιδί, πολύ καλός οικογενειάρχης, πολύ καλός καλλιτέχνης. Έτσι είναι η ζωή δυστυχώς. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στα παιδιά του».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα