Χάρης Κωστόπουλος: Σήμερα στη Γλυφάδα η κηδεία του τραγουδιστή - Η επιθυμία της οικογένειάς του

Χάρης Κωστόπουλος: Σήμερα στη Γλυφάδα η κηδεία του τραγουδιστή - Η επιθυμία της οικογένειάς του

Ο Χάρης Κωστόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών, μετά από γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο καλλιτεχνικός χώρος, εξαιτίας του θανάτου του Χάρη Κωστόπουλου σε ηλικία 60 ετών, μετά από γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Ο τραγουδιστής είχε απομακρυνθεί εδώ και ενάμιση μήνα από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Την είδηση του θανάτου του τραγουδιστή έκανε γνωστή η οικογένειά του με μία ανακοίνωση στο Facebook, μέσα από την επίσημη σελίδα του.

Πιο μετά, το βράδυ, η σύζυγος και τα παιδιά του ενημέρωσαν με τον ίδιο τρόπο για την κηδεία του Χάρη Κωστόπουλου.

Όπως γράφει η νέα ανακοίνωση: «Η εξόδιος ακολουθία και ταφή του Χάρη Κωστοπουλου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23/01, στις 10.00 πμ, στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας, στο τέρμα της οδού Μικράς Ασίας. Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί ο Σύλλογος "Φλόγα" Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια».

Η ανακοίνωση του θανάτου του Χάρη Κωστόπουλου
Το πρωί του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου, η οικογένεια του Χάρη Κωστόπουλου έγραψε στο Facebook: «Με μεγάλη θλίψη σας ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος μας πατέρας και σύζυγος Χάρης άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Θα ενημερώσουμε σύντομα για το ποτε και που θα λάβει χώρα η κηδεία, ούτως ώστε να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τον Χάρη μας. Ζητάμε την κατανόηση και το σεβασμό αυτή τη στιγμή στο πένθος που βιώνουμε. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Metropolitan για τις προσπάθειες τους σε όλη αυτή την διαδρομή. Χρήστος, Ραφαήλ, Βιβή».

Η τελευταία συνέντευξη του Χάρη Κωστόπουλου
Ο τραγουδιστής έδωσε την τελευταία του συνέντευξη τον Οκτώβριο του 2022 στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» με την Μπέττυ Μαγγίρα.

Ο Χάρης Κωστόπουλος είχε μιλήσει για το πώς αντιμετώπισε τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού και είχε αποκαλύψει ποιους τραγουδιστές ξεχωρίζει.

«Έχει τύχει να με βρίσει επάνω στην πίστα ένας θαμώνας, τον έβρισα κι εγώ. Γίνονται πολλά με το ποτό. Είμαι παντρεμένος 34-35 χρόνια. Πρέπει να δώσεις δικαιώματα για να γίνουν πράγματα, στο θέμα της οικογένειας υπήρχε πάντα ένας τοίχος», είχε δηλώσει.

«Μου είχε τύχει να έρθει κοπέλα στο καμαρίνι, έβγαλε το εσώρουχό της και μου ζήτησε να της υπογράψω εκεί πάνω. Και η σύζυγός μου ήταν μέσα στο καμαρίνι», είπε ακόμα.

«Όταν πηγαίνω σε ένα μαγαζί και είμαι το πρώτο όνομα, επειδή έχω τα περισσότερα σουξέ, δεν θα μειώσω τον δεύτερο. Θα τον έχω ισάξια μαζί μου, ίδιο μέγεθος φωτογραφία. Έχω χαλάσει σχήμα πριν ξεκινήσει, γιατί το άλλο όνομα μου είχε πει πώς θα βγαίνω και τι θα λέω. Του είπα: χάρηκα πολύ, σ’ αγαπώ σ’ εκτιμώ αλλά φεύγω», είχε αναφέρει ο τραγουδιστής.

«Από τους νέους τραγουδιστές πιστεύω πολύ τον Νίκο Βέρτη, θα έχει διάρκεια. Ο Οικονομόπουλος είναι πολύ καλός. Ο Αργυρός είναι καλός τραγουδιστής, απλώς πρέπει να κλείσει λίγο τα αυτιά του, να μην ακούει τόσο πολύ τον Αντώνη Ρέμο», είχε πει χαρακτηριστικά στην τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα