Κατερίνα Στικούδη: Θα διαφήμιζα λουκάνικα και μπιφτέκια, έχουν αλλάξει οι εποχές

Κατερίνα Στικούδη: Θα διαφήμιζα λουκάνικα και μπιφτέκια, έχουν αλλάξει οι εποχές

Την δική της απάντηση, εμμέσως, θέλησε να δώσει η Κατερίνα Στικούδη στον Γιώργο Νταλάρα όταν ρωτήθηκε από την κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα σε πρόσφατη έξοδο της. Κι αυτό μιας και οι εποχές έχουν αλλάξει, κατά την ίδια, με αποτέλεσμα να διαφωνεί με τον δημοφιλή καλλιτέχνη.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Στικούδη δήλωσε πως «εγώ θα διαφήμιζα και μπιφτέκια και λουκάνικα! Και μπέργκερ και πατάτες και όλα τα νόστιμα πράγματα! Έλα μωρέ, εντάξει, τώρα… Έχουν αλλάξει οι εποχές. Καθένας λέει την γνώμη του. Ίσως το θεωρεί καλλιτεχνικά, ίσως το θεωρεί από άποψη αισθητικής, αλλά πλέον αν μια παραγωγή ενός διαφημιστικού είναι πανάκριβη και μεγάλη, θα βγει κάτι πάρα πολύ ωραίο στο αποτέλεσμα».

«Εγώ λέω να πάψουμε να κρίνουμε τους άλλους συνέχεια στο τι κάνουν και στο τι επιλέγουν. Η πορεία και η διάρκεια κρίνει τον καθένα. Ο παλιός πρέπει να σέβεται και να εκτιμά τον νέο, να τον χειροκροτεί όταν κάνει επιτυχία και ο νέος πρέπει να μην ξεχνάει ότι υπήρχε ο παλιός».

«Εκεί κάπου πιστεύω πως το έχουμε χάσει και δεν είναι το πρόβλημα στα μπέργκερ και στα πιτόγυρα» πρόσθεσε, επίσης, η Κατερίνα Στικούδη στις νέες τηλεοπτικές της δηλώσεις.

πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα