Ανδρέας Μικρούτσικος: Έχασα 200 εκατομμύρια δραχμές, έλεγα: λεφτά έχω

Ανδρέας Μικρούτσικος: Έχασα 200 εκατομμύρια δραχμές, έλεγα: λεφτά έχω

Την άποψή του για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα εξέφρασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο γνωστός παρουσιαστής, με αφορμή τα σχόλια του τραγουδιστή στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι» και την αναφορά του σε συναδέλφους του που διαφημίζουν «λουκάνικα και μπιφτέκια», τοποθετήθηκε μιλώντας για αντίστοιχες προτάσεις που έχει απορρίψει στο παρελθόν.

«Όταν εγώ ήμουν στα τελείως πάνω μου, αρνιόμουν κάθε μέρα – επί δραχμών – διαφημίσεις 50 και 80 εκατομμυρίων. Έλεγα: λεφτά έχω, γιατί να κάνω αυτές τις διαφημίσεις και να γίνω μέρος αυτής της εμπορευματοποιημένης πραγματικότητας;», δήλωσε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα του Super Κατερίνα.

«Η άποψή μου ήταν αυτή, που ήταν και άποψη του Νταλάρα. Εγώ έχασα 200 εκατομμύρια και ο Γιώργος ποιος ξέρει, γιατί σίγουρα σαν πρώτο όνομα θα του έκαναν προτάσεις για διαφημίσεις. Λες κάποια στιγμή: εγώ κάνω αυτό, γιατί να κάνω το ένα και το άλλο και να μπω μέσα σε αυτή την εμπορευματοποιημένη πραγματικότητα;», παραδέχεται αμέσως μετά ο παρουσιαστής.

«Οι συγκεκριμένοι τραγουδιστές που είναι γραμμή μαζών δεν έχουν ανάγκη από τα μπιφτέκια. Συμφωνώ με τον Γιώργο. Αυτό όμως δεν μπορώ να το κάνω δαμόκλειο σπάθη και να τους πάρω το κεφάλι», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Εξακολουθούν πολύ καλοί τραγουδιστές και είναι πλέον θέμα ρεπερτορίου η διαχρονικότητά τους. Το μπιφτέκι δεν θα τους δώσει χρόνο, το τραγούδι θα τους δώσει χρόνο», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα