Πέθανε ο Νίκος Φλωρινιώτης. Έχασε την μάχη με τον καρκίνο ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη

Πέθανε ο Νίκος Φλωρινιώτης. Έχασε την μάχη με τον καρκίνο ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη

Μία είδηση – σοκ μετέφερε η εκπομπή Mega Καλημέρα το πρωί της Τρίτης 19 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την οποία ο Νίκος Φλωρινιώτης, ο γιος του αείμνηστου Γιάννη, έφυγε από τη ζωή, χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο.

Περίπου έξι μήνες μετά τον χαμό του Γιάννη Φλωρινιώτη, όπου η οικογένειά του βυθίστηκε στο πένθος, ο Νίκος, δεν κατάφερε βγει νικητής από τη μάχη με την επάρατη νόσο και άφησε την τελευταία του πνοή, με την αδερφή του, Αννούλα, να επιβεβαιώνει την είδηση στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, εκεί όπου από τα κλάματα δεν μπορούσε να μιλήσει.

Οι τελευταίες του δηλώσεις
Ο Νίκος Φλωρινιώτης, το τελευταίο διάστημα μπαινόβγαινε στο νοσοκομείο και πριν από μερικές ημέρες, σε δηλώσεις του στην εκπομπή Super Κατερίνα, είχε πει χαρακτηριστικά ότι: «Ήρθα να κάνω επαναληπτικές εξετάσεις. Πρέπει να αλλάξω θεραπεία και σίγουρα θα κάτσω 1-2 μέρες να με παρακολουθούν και να δουν πώς πάει η καινούργια θεραπεία. 
Πρώτα ο Θεός πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Είμαι λίγο καταβεβλημένος γιατί έκανα μια εξέταση που με πείραξε λίγο, είχα αρκετούς πόνους, έκανα εμετούς. Έχω πολύ θετική σκέψη και πιστεύω ότι ο πατέρας μου με προσέχει από κει ψηλά».

znews.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα