Γρηγόρης Αρναούτογλου: Έγραψα κασέτα στον γιο μου για να του πω όσα θέλω αν δεν προλάβω

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Έγραψα κασέτα στον γιο μου για να του πω όσα θέλω αν δεν προλάβω

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι από τους πιο επιτυχημένους παρουσιαστές της χώρας, παρ' όλα αυτά, την Κυριακή (17/12), είπε πως δεν έχει το θάρρος να αλλάξει τον εαυτό του και είπε πως είναι «μικρούλης». Μάλιστα, ο ίδιος είπε πως έχει γράψει μία κασέτα στο παιδί του σε περίπτωση που δεν προλάβει να τα πει όσα θέλει εν ζωή.

Συγκεκριμένα, σε σχετική συνέντευξή του στην εκπομπή «I love Σου Κου» στον ΑΝΤ1, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου – μεταξύ άλλων – ανέφερε: «Σήμερα που έγινα 50 χρονών, κάθισα – και το λέω για πρώτη φορά – και έγραψα μία ταινία. Έβαλα έναν φίλο μου cameraman, έστησε μπροστά μου την κάμερα, την άνοιξε, του λέω "σε παρακαλώ, φύγε" και μίλησα επί 30 λεπτά απέναντι στον γιο μου, χωρίς να είναι εκείνος μπροστά φυσικά».

Ακόμα, ο ίδιος πρόσθεσε: «Αν προλάβω να του τα πω μέχρι τα 20-25 του, δεν θα χρειαστεί η κασέτα. Αν δεν προλάβω, είπα σε κάποιους να του τη δώσουν, για να του πω τρία πράγματα σαν πατέρας. Αν τα καταλάβει, τα κατάλαβε. Αν δεν τα καταλάβει, θα μείνει απλά μια κασέτα».

Επίσης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δήλωσε: «Δεν έχω το θάρρος να με αλλάξω, είμαι τόσο "μικρούλης" ακόμα. Οι φόβοι είναι ακόμα μεγάλοι, δεν έχω τα κότσια να αλλάξω και λυπάμαι γι' αυτό. Έχεις απέναντί σου ένα ανθρωπάκι δυστυχώς. Υπάρχουν άλλοι που είχαν πράγματι τα κότσια να κάνουν και να πουν αυτά που θέλουν. Αυτοί είναι μάγκες, άντρες και γυναίκες. Εύχομαι να ξυπνήσω ένα πρωί και να πω στον εαυτό μου: Δεν φοβάμαι. Νομίζω ότι αν το πω αυτό, θα είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου».

πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα