Νίκος Συρίγος: Η κόρη μου συχνάζει στην πλατεία που έγινε η επίθεση, θα μπορούσε να ήταν εκεί

Νίκος Συρίγος: Η κόρη μου συχνάζει στην πλατεία που έγινε η επίθεση, θα μπορούσε να ήταν εκεί

Το νέο περιστατικό βίας με πρωταγωνιστές ανήλικους συζήτησε η παρέα του «Χαμογέλα και Πάλι» το πρωινό του Σαββάτου (16/12). Ο Νίκος Συρίγος εξομολογήθηκε πως στην πλατεία στην οποία έγινε χθες βράδυ η επίθεση στο Καλαμάκι συχνάζει η μία από τις δύο του κόρες.

«Είναι η πλατεία που πηγαίνει η κόρη μου. Ευτυχώς την είχα χθες μαζί μου με τη μεγάλη της αδελφή, ήταν το Σαββατοκύριακο που τις έχω εγώ. Θα μπορούσε να ήταν εκεί. Είναι η πολλοστή φορά που υπάρχουν τέτοια περιστατικά στη συγκεκριμένη περιοχή», περιγράφει ο Νίκος Συρίγος στον αέρα του MEGA.

«Πριν από 15 μέρες μου έκανε παράπονα ότι ήρθαν οι αστυνομικοί και ζήτησαν ταυτότητα σε όλα τα παιδιά. Γίνονται περιπολίες αστυνομικών αλλά καταλαβαίνω ότι δεν φτάνουν», σημειώνει ο δημοσιογράφος.

«Μου λέει: μπαμπά, δεν έχω ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό. Ήρθαν τώρα 20 κουκουλοφόροι, πιτσιρίκια και αυτά, και επιτέθηκαν σε 6 παιδιά. Ξέρεις τι ερώτηση έκαναν; «Είστε από τον Άγιο Δημήτριο;». Και πριν προλάβει να απαντήσει το παιδάκι, του επιτέθηκαν», αποκαλύπτει ο Νίκος Συρίγος στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι».

«Η βία ξεκινάει σίγουρα μέσα από την οικογένεια. Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που, ακόμα και σήμερα να αλλάξουν τα μυαλά μας, πάλι τα ίδια θα γίνονται. Τα παιδιά εξοικειώνονται με τη βία και νομίζουν ότι το κάνουν και για καλό. Ανάθεμα εάν καταλαβαίνουν ότι αυτό μπορεί να τους οδηγήσει στη φυλακή», σχολιάζει ο Νίκος Συρίγος αμέσως μετά.

πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα