Στέλιος Κουδουνάρης: Όταν έλεγα το 2008 ότι είμαι Έλληνας σχεδιαστής, μου έκλειναν το τηλέφωνο

Στέλιος Κουδουνάρης: Όταν έλεγα το 2008 ότι είμαι Έλληνας σχεδιαστής, μου έκλειναν το τηλέφωνο

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 ήταν ο γνωστός σχεδιαστής και κριτής του My Style Rocks, Στέλιος Κουδουνάρης, ο οποίος μίλησε για τα πρώτα του βήματα στον χώρο της μόδας αλλά τα φοιτητικά του χρόνια στο Κιλκίς.

«Στο Κιλκίς δούλευα βράδυ σε καφέ, σε εστιατόρια και σε μία τοπική εφημερίδα, όπου έγραφα τα κοσμικά της πόλης. Πέρασα πολύ όμορφα εκεί. Στην Αθήνα ήρθα το 2004 ως ασκούμενος στον Χριστόφορο Κοτέντο και σιγά-σιγά ξεκίνησα να φτιάχνω τα δικά μου ρούχα στο σπίτι», είπε αρχικά ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Στη συνέχεια ο γνωστός σχεδιαστής περιέγραψε: «Δοκίμαζα μοδίστρες, πετούσα ρούχα που δεν ήταν καλοφτιαγμένα. Μου πήρε έναν χρόνο για να βγάλω την πρώτη μου συλλογή, τη δειγμάτιζα σε καταστήματα για άλλον έναν χρόνο, γιατί κανείς δεν τα ήθελε. Το 2008 όταν έλεγα ότι είμαι Έλληνας σχεδιαστής, μου έκλειναν το τηλέφωνο».

«Ήταν όλοι σνομπ, επικρατούσαν οι ξένοι οίκοι, ήταν πολύ δύσκολα. Φορτωνόμουν τα ρούχα αγκαλιά και πήγαινα σε καταστήματα χωρίς ραντεβού για να δειγματίσω τα ρούχα μου. Η πρώτη μου παραγγελία έγινε μετά από έναν χρόνο στην Κύπρο» αποκάλυψε στη συνέχεια ο κριτής του My Style Rocks.

«Μία μόνο φορά είχα πληγωθεί πάρα πολύ με τη συμπεριφορά ενός πελάτη, ο οποίος με κορόιδευε λίγο με τις παραγγελίες και τα λοιπά. Είχα ρίξει τα ρούχα στο πάτωμα του σπιτιού και τα πατούσα με μανία, έκλαιγα χωρίς αύριο. Αυτό κράτησε 10 λεπτά. Μετά τα σήκωσα, τα σιδέρωσα, τα κρέμασα και συνέχισα την πορεία μου», κατέληξε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Πηγή: govastileto.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα