Παναγιώτης Κωνσταντινίδης: Η απάντηση του πρώην παίκτη του Survivor για την εμπλοκή του στην υπόθεση με το χάσκι στην Αράχωβα

Παναγιώτης Κωνσταντινίδης: Η απάντηση του πρώην παίκτη του Survivor για την εμπλοκή του στην υπόθεση με το χάσκι στην Αράχωβα

Ανατριχίλα και οργή έχει προκαλέσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο θάνατος του χάσκι στην Αράχωβα, το οποίο κακοποιήθηκε βάναυσα. Ο δράστης του εγκλήματος αναζητείται, όμως, κάποια δημοσιεύματα άρχισαν να «φωτογραφίζουν» ως ύποπτο τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, πρώην παίκτη του Survivor. Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media, ξεκαθαρίζει πως δεν έχει απολύτως καμία σχέση έχει με την υπόθεση.

«Προς μεγάλη μου έκπληξη και με μεγάλη μου λύπη βλέπω από σήμερα το πρωί να εμπλέκεται το όνομά μου με ανυπόστατες κατηγορίες για την απάνθρωπη υπόθεση με το αδικοχαμένο σκυλάκι στην Αράχωβα. Δε μπορώ να καταλάβω από που έχει προκύψει αυτό μιας κι εγώ προσωπικά έχω να μεταβώ στην Αράχωβα από τον Γενάρη του 2023 και έχω μεταπωλήσει και το ποσοστό που διατηρούσε σε μαγαζί της περιοχής εδώ και μήνες. Επίσης, με όλο αυτό που έχετε δημιουργήσει ορισμένοι, αποπροσανατολίζετε και τις αρχές και τον κόσμο να εντοπίσουν τον δράστη.

Μην ανακυκλώνετε ψευδείς και μη έγκυρες πληροφορίες. Εύχομαι να βρεθεί το ανθρωπόμορφο τέρας που έκανε αυτή την πράξη και να σαπίσει στη φυλακή.

Διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα