Σίσσυ Χρηστίδου: Αποκαλύπτει πώς έχασε τα παραπανίσια κιλά – Η απάντηση για τις ενέσεις κατά του διαβήτη

Σίσσυ Χρηστίδου: Αποκαλύπτει πώς έχασε τα παραπανίσια κιλά – Η απάντηση για τις ενέσεις κατά του διαβήτη

Η Σίσσυ Χρηστίδου τα τελευταία χρόνια έχει ασχοληθεί αρκετά με το κομμάτι των κιλών και της διατροφής, καθώς είναι κάτι που την απασχολούσε εδώ και αρκετά χρόνια.

Η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και πάλι», λίγο πριν από το καλοκαίρι κατάφερε να χάσει αρκετά κιλά, γεγονός που φάνηκε και από τις εμφανίσεις της αλλά και από τις φωτογραφίες στα social media. 
Από τότε η Σίσσυ Χρηστίδου δέχεται αμέτρητα μηνύματα από τους ακόλουθους της σχετικά με τον τρόπο που κατάφερε να χάσει τα παραπανίσια κιλά. Η παρουσιάστρια συγκέντρωσε τις πιο συχνές ερωτήσεις που δέχεται και απάντησε μέσα από ένα βίντεο, το οποίο ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Ο λόγος που αποφάσισα να κάνω αυτό το βίντεο είναι γιατί πολλά από τα μηνύματα που μου στείλατε είναι για μεθόδους που εγώ προσωπικά φοβάμαι πάρα πολύ, πολύ παρεμβατικές μεθόδους, για επεμβάσεις. Με ρωτούσατε αν έχω πάρει αυτές τις ενέσεις που παίρνουν οι άνθρωποι που πάσχουν από διαβήτη. Δεν έχω ακολουθήσει τίποτα τέτοιο, είναι κάτι που φοβάμαι πάρα πολύ γιατί μιλάμε για φάρμακα. Σαφώς αν λάβετε μία τέτοια οδηγία από τον γιατρό σας ή υπάρχει κάποιος λόγος ιατρικός που πρέπει να το ακολουθήσετε αυτό, είναι δικό σας θέμα. Δεν θέλω όμως να υπονοείτε κάτι τέτοιο γιατί υπάρχουν πολλά νέα κορίτσια που μου έκαναν αυτή την ερώτηση οπότε θορυβήθηκα και θεώρησα ότι μπορεί κάποιος να υποθέσει κάτι τέτοιο. Ας το βγάλουμε λοιπόν από το τραπέζι», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στις περιόδους που πήρε τα περισσότερα κιλά...

διαβάστε αναλυτικά  και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα