Βίκτωρ Βερνίκος για Ανδρέα Μικρούτσικο: Όποιο και αν είναι το όνομά του, δεν το θυμάμαι, ο Θεός να σε ευλογεί

Βίκτωρ Βερνίκος για Ανδρέα Μικρούτσικο: Όποιο και αν είναι το όνομά του, δεν το θυμάμαι, ο Θεός να σε ευλογεί

Ο Βίκτωρ Βερνίκος έδωσε συνέντευξη στο Γεια σου και στην Μαρίνα Χαραλάμπους. Ο νεαρός καλλιτέχνης μίλησε για τη συμμετοχή του στην Eurovision και τα σχόλια που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος ότι ανέλαβε την εκπροσώπηση της Ελλάδας λόγω του ονόματός του.

«Ποιος είναι; Θα κάνω κάτι πολύ ξεκάθαρο. Δουλεύω 15 ώρες την ημέρα μέσα στο δωμάτιό μου και φτιάχνω τραγούδια και τα στέλνω και έτσι ήρθα στο Λονδίνο. Έχω στήριξη και από τους δύο γονείς μου και τον εαυτό μου. Το μόνο πράγμα που με έχει σπάσει τα νεύρα -ο λόγος που έκανα την Eurovision και πήγα στα 16 μου ήταν για να εμπνεύσω άλλα παιδιά και ανθρώπους να κάνουν αυτό που αγαπάνε. Έβαλα το όνομά μου κάτω γιατί πίστεψα στον εαυτό μου. Μπορεί η συνεργασία να μην ήταν η καλύτερη» ανέφερε ο Βίκτωρ Βερνίκος.

«Αυτό που με πείραξε ήταν ότι το όνομα, το Βερνίκος που έχω έπαιξε ρόλο. Καταλαβαίνω ότι η οικογένειά μου είναι μεγάλη, εγώ δεν έχω γνωρίσει κανέναν. Την Μαρίνα Βερνίκου, που με ρωτούσαν πριν σε συνεντεύξεις, εγώ τη γνώρισα μετά την Eurovision. Με πείραξε πάρα πολύ ότι πήγα στην Eurovision για το όνομα. Εγώ μέσα από την καρδιά μου θέλω να δώσω έμπνευση και δεν θέλω να υπάρχει δικαιολογία στο γιατί πήγες και γιατί έφτασε τόσο ψηλά αυτό το παιδί. Εγώ δίνω αγάπη σε όσους λένε. Όποιο κι αν είναι το όνομά του, δεν το θυμάμαι, αλλά ο Θεός να σε ευλογεί.» σχολίασε ο Βίκτωρ Βερνίκος.

πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα