Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πραγματικά είδα τον θάνατο και ήμουν 100% σίγουρος ότι μέχρι εδώ ήταν»

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πραγματικά είδα τον θάνατο και ήμουν 100% σίγουρος ότι μέχρι εδώ ήταν»

Ο γνωστός δημοσιογράφος μιλάει στην εκπομπή «Δύο στη 1» για την περιπέτεια της υγείας του.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση καλεσμένος της εκπομπής «Δύο στη μία» αναφερόμενος στην περιπέτεια της υγείας του.

 «Όταν βλέπεις το τέλος να έρχεται, λες πως θέλεις κι άλλο. Αυτό ήταν το μόνο που είπα. Στην αρχή ήταν πανικός γιατί έσκαγα την πρώτη φορά που έπαθα πνευμονικό οίδημα. Με έπιασε πανικός. Όταν ξαναπήγα στο σπίτι, είχα δει πως είχα πετάξει όλα τα πράγματα κάνοντας κινήσεις που δεν τις θυμάμαι.

 Όταν όμως το διοξείδιο καταφέρνει και σου κάνει τον εγκέφαλο χάλια, να μην έχεις δηλαδή πλέον σωστή αίσθηση των πραγμάτων, τότε ειλικρινά έκανα μια σκέψη. Ότι η ζωή μου είναι ευθύγραμμο τμήμα, Α και Β, που το είδα ψηλά και είπα γιατί το Α να είναι λίγο πιο αριστερά και το Β να είναι λίγο πιο δεξιά.

 Δηλαδή ζήταγα να είμαι γεννημένος το 1940 και να μην πεθαίνω το 2019, να πήγαινα μέχρι το 2025. Εκεί πραγματικά είδα τον θάνατο, εκεί τον αναλογίστηκα και εκεί ήμουν 100% σίγουρος ότι… μέχρι εδώ ήταν! Με έπιασε στην αρχή πανικός και μετά ένα πικρό παράπονο, που είναι ο χρόνος και η φιλοσοφία της ζωής μας».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα